250 g mascarpone sajt
150 ml tejszín
4 ek vaníliás cukor
200 g étcsokoládé
Elkészítés:
A mascarpone sajtot a cukrot keverjük el.
A tejszínt és a csokoládét melegítsük össze vízgőz felett. hagyjuk hűlni. ha langyosra hűlt habosítsuk fel robotgéppel és adjuk hozzá a mascarpone alaphoz. Keverjük át alaposan és kész is vagyunk:-)
A tészta hozzávalóiból tortát sütünk a piskóta mintájára. A lisztet, kakaót és a tejet felfőzzük. A Ramat és a cukrot+vaníliás cukrot kikeverjük. Amikor a tejes keverék kihűlt,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elkészített krémet a tepsiben lévő tésztára öntjük és 3/4 óráig sütjük. Tetejére: 3 tojásfehérje, 3 kanál porcukor habot verünk és a tortára simítjuk. A habot a tésztára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból a szokásos módon elkészítjük a piskóta tésztát. Egy 26 cm-es formában, 160 C fokon előmelegített sütőben, nagyjából 30 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű