250 g mascarpone sajt
150 ml tejszín
4 ek vaníliás cukor
200 g étcsokoládé
Elkészítés:
A mascarpone sajtot a cukrot keverjük el.
A tejszínt és a csokoládét melegítsük össze vízgőz felett. hagyjuk hűlni. ha langyosra hűlt habosítsuk fel robotgéppel és adjuk hozzá a mascarpone alaphoz. Keverjük át alaposan és kész is vagyunk:-)
Tészta összeállítása. Összekeverem a liszteket, a porcukorral, a sóval, majd összemorzsolom a vajjal, és gyorsan tésztává gyúrom, nem szabad, hogy “leégjen” a tészta. Beteszem a hű...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojássárgát habosra keverjük a cukrokkal, hozzáadjuk a citrom levét és héját, majd belekeverjük az olvasztott vajat is. A sütőport alaposan hozzákeverjük a liszthez. A lisztet...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűAz egész tojásokat és a porcukrot robotgéppel jó habosra kikeverjük, majd hozzászitáljuk a lisztet és fakanállal óvatosan összekeverjük. Előkészítünk 6 db sütőpapírt, majd mindegy...
Elkészítési idő: 90 Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 200 fokra. A lisztet, keményítőlisztet, sütőport egy tálban elkeverjük. A tojásfehérjét egy csipet sóval és a cukorral krémesre felverjük. A tojássárgáját a v...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Közepes