250 g mascarpone sajt
150 ml tejszín
4 ek vaníliás cukor
200 g étcsokoládé
Elkészítés:
A mascarpone sajtot a cukrot keverjük el.
A tejszínt és a csokoládét melegítsük össze vízgőz felett. hagyjuk hűlni. ha langyosra hűlt habosítsuk fel robotgéppel és adjuk hozzá a mascarpone alaphoz. Keverjük át alaposan és kész is vagyunk:-)
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjétől és a cukorból kemény habot verünk. A sárgaját is jól összekeverjük mig jó habos nem lesz, aztán összekeverjük a habokat hozáadjuk a lisztet...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű24 cm. Hozzávalók: 8 db tojás, 8 evőkanál liszt, 8 evőkanál cukor, 1 cs sütőpor, vaj és liszt a forma kikenéséhez. Elkészítés: A tojásfehérjét felverjük, a tojássárgáját a...
Elkészítési idő: 1,5-óra Nehézség: KözepesA meghámozott alma magházát kiemeljük, húsát felszeleteljük, citromlével meglocsoljuk. A vajat 15 dkg cukorral, a sóval és a citromhéjjal krémesre kikeverjük. Egyenként beledolgozu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy 3 literes edénybe tegyük bele a 100 g felszeletelt vajat, a 250 g cukrot és a zsemlemorzsát, simítsuk az aljára. Az almát tisztítsuk meg, távolítsuk el a magvait. A magház üres...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű