Hozzávalók:
8 tojás
2 evőkanál édes mustár
1 hagyma
4 evőkanál natúr joghurt
2 evőkanál tejföl
1 evőkanál friss citromlé
1 teáskanál édes pirospaprika
fél teáskanál fehér bors
só
A tojásokat megfőzzük, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vagdossuk, ráöntjük a citromlevet és hozzáadjuk a tojásokhoz. A joghurtot, a tejfölt, a mustárt és a fűszereket összekeverjük, ráöntjük, majd hűtőbe tesszük. Ízlés szerint friss zöld fűszerekkel díszíthetjük tálaláskor
Ha kevesebb tojásból készítem arányosan teszem a hozzávalókat !
A langyos vízben feloldom a zselatint, felforralom, majd félre teszem és hagyom kihűlni. A tejfölhöz hozzáadom a majonézt, a mustárt, a citromlevet, a porcukrot, sózom, borsozo...
Elkészítési idő: 30 perc+hűtés Nehézség: Könnyűdarabokra vágjuk. Az olajon a hagymakarikákat 5 percig pároljuk, hozzáadjuk a paprikát és az őrölt köményt, még 5 percig pároljuk. Ha kész, félretesszük. A tésztához a túrót, a t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A bacont süssük meg, amikor kicsit kihűlt, vágjuk durvára. 2. Keverjük össze a reszelt sajttal, mustárral, majonézzel meg a karikára vágott hagymával. 3. Kenjük me...
Elkészítési idő: 32 perc Nehézség: KönnyűSzabó György 81 éves és teljesen egészséges. A lányának adja át tudását, hogy továbbvigye az Ő gyógyító munkáját. Rajtuk kívül van még egy asszony, akit úgy hívnak, hogy Reza a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes