500g csirkemellfilé felkockázva
3 db alma (összesen 750g, a fele lereszelve, a másik fele felkockázva)
reszelt citromhéj
1 ek méz (kihagyható)
fahéj
só
kókuszzsír
Kókuszzsíron elkezdjük pirítani a felvágott csirkemellfilét.
Miközben pirul, hintsd meg fahéjjal és ne felejtsd el sózni sem!
Mikor a hús kifehéredett, hozzáöntöd a reszelt almát, melyet a rendelkezésre álló alma feléből készítesz el, valamint a reszelt citromhéjat is ekkor tedd bele.
Mikor már majdnem kész, hozzáöntöd a felkockázott almát, és ha szeretnéd, egy kis mézzel is megbolondíthatod.
Összepárolod az egészet, és kész is! Mi barnarizzsel tálaltuk.
A hagymát és a paprikát felkockázzuk, majd egy kis olívaolajon megpirítjuk. A bacont és a csirkemellet is kockára szeljük és a zöldségekkel együtt sütjük 4-5 percig. Amikor a csirk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztított májat nagyobb darabokra vágjuk,jól lecsöpögtetjük,kevés olajon kicsit pároljuk,fűszerezzük,ráöntjük a mártást rövid ideig összefőzzük,aztán sózzuk ,FINOM :: Másféle már...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst vékony szeletekre vágjuk és átkenjük a fűszerekkel. Kevés olajban mind a két oldalát 2-3 percig sütjük, majd hozzáadjuk a felaprított gombát és a zúzott fokhagymát. Öntünk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat megmossuk (én lehúztam a bőrét) és besózzuk. Füstölt szalonnát apróra vágjuk, és az olajon kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat. Burgon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű