500g csirkemellfilé felkockázva
3 db alma (összesen 750g, a fele lereszelve, a másik fele felkockázva)
reszelt citromhéj
1 ek méz (kihagyható)
fahéj
só
kókuszzsír
Kókuszzsíron elkezdjük pirítani a felvágott csirkemellfilét.
Miközben pirul, hintsd meg fahéjjal és ne felejtsd el sózni sem!
Mikor a hús kifehéredett, hozzáöntöd a reszelt almát, melyet a rendelkezésre álló alma feléből készítesz el, valamint a reszelt citromhéjat is ekkor tedd bele.
Mikor már majdnem kész, hozzáöntöd a felkockázott almát, és ha szeretnéd, egy kis mézzel is megbolondíthatod.
Összepárolod az egészet, és kész is! Mi barnarizzsel tálaltuk.
http://shop.builder.hu/almas-fahejas-csirkemell-a1282
1. A csirkecombokat kettévágtam. 2. A tepsibe kevés olajat öntöttem, arra helyeztem a húst. 3. A krumplikat megmostam, meghámoztam, karikára vágtam, és a hús mellé raktam k...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével együtt. A paradicsomokat félbevágjuk, majd félretesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűsz...
Elkészítési idő: 35 Nehézség: KönnyűElkészítés: Mosd át jó alaposan a csirkemellet, és kockázd fel kisebb darabokra. Fogj egy mélyebb falú serpenyőt, önts bele kevés olajat, és dobd bele a zúzott fokhagymát, majd te...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KönnyűBéleljünk ki egy tepsit az apróra vágott vörös káposztával és szórjuk rá a karikákra vágott zöldségeket. A kacsát sózzuk és borsozzuk be, kenjük be majoránnával, a bőre alá tűzdelj...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz