6-8 virág
1 doboz citrompótló
1 citrom
cukorhelyettesítő, édesítő
A virágokat alaposan kirázom, hogy a bogarak kiessenek belőle, majd egy pillanatra csap alá tartom, hogy a port is lemossam. Az üveg aljába teszem őket, rászórom a citrompótlót, rákarikázom a citromot, és beleteszem a 20 dkg cukrot is. Csak ennyit, mikor készen van édesítővel egészítem ki a megfelelő ízre, mi úgy szeretjük, ha jó savanykás. Felöntöm vízzel és hűvös kamrában hagyom három napig. Leszűröm, majd mentalevelet dobok bele.
A tejet három felé öntjük. Külön-külön hozzá adagoljuk a tisztított, kockázott gyümölcsöket (ezekből pár darabot ki is hagyhatunk a díszítéshez), illetve a csokiport, édesítjük és...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA magasabb zsírtartalmú nem növényi alapú tejszínt és a tojást keverd össze jól gépi habverővel, majd add hozzá a rumot a kétféle kapucsínóport és a porcukrot.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA görögdinnye felső részét levágjuk, és kiszedjük a belsejét . A gyümölcsöket kis kockákra vágjuk és a dinnyével együtt visszatöltjük. Majd beletöltjük a sangria-t, narancslét, a...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűTurmixold össze a hozzávalókat és már fogyaszthatod is. SUPERFOOD TIPP: Glicin: kollagén típusú fehérje csupa előnyös tulajdonságokkal, mely nagyon jól használható édesíté...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű