100 g apró szemű zabpehely
20 g lenmagpehely
100 g zsírszegény túró
2 tojás
csipet só és szódabikarbona
fél csokor medvehagyma
2-3 dl víz
a sütéshez egy tk. kókuszzsír
töltelék sonka és light mozzarella
A hozzávalókat kikeverjük és ebből az adagból két vastag lepény jön ki! Elég nagy adag.
Lassan sütjük alacsony fokozaton!
Majd miután sikerült átfordítani betöltjük az egyik oldalt és ráfordítjuk az üres oldalt, így a kapott fél kőrt picit sütjük, hogy a sajt megolvadjon.
Jó étvágyat hozzá
A ganache készítéséhez a csokoládét törd darabokra, és tedd egy tálba. Forrósítsd fel a tejszínt és a vajat. Nem kell teljesen felforralni, csak addig melegítsd, amíg az edény szé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét megmossuk, feldaraboljuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, étolajon megdinszteljük, majd megszórjuk a pirospaprikával. Hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot és a karikár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCukrot olvasszuk, mikor kristálymentesre olvadt beleleverjük a diót. Két olajozott zsírpapír között kinyújtjuk, olajozott késsel felvágjuk.
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Közepes