Családireceptkönyv.hu

Medvehagymás lepény


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


100 g apró szemű zabpehely
20 g lenmagpehely
100 g zsírszegény túró
2 tojás
csipet só és szódabikarbona
fél csokor medvehagyma
2-3 dl víz

a sütéshez egy tk. kókuszzsír
töltelék sonka és light mozzarella

Elkészítés:


A hozzávalókat kikeverjük és ebből az adagból két vastag lepény jön ki! Elég nagy adag.
Lassan sütjük alacsony fokozaton!
Majd miután sikerült átfordítani betöltjük az egyik oldalt és ráfordítjuk az üres oldalt, így a kapott fél kőrt picit sütjük, hogy a sajt megolvadjon.
Jó étvágyat hozzá

Medvehagymás lepény

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
DIÉTÁS FASÍROZOTT
DIÉTÁS FASÍROZOTT

A hozzávalókat összegyúrjuk, update panírban megforgatjuk és forró olajban kisütjük. Lehet sütőpapíros tepsin a sütőben is készre sütni!

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Kölesfasírt pikáns mustármártással
Kölesfasírt pikáns mustármártással

Az átöblített, lecsepegtetett kölest lábosba tesszük, felöntjük az alaplével, és kis lángon, fedő alatt megfőzzük. A tűzről levéve teljesen lefedjük, és hagyjuk még párolódni. A m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Madártej
Madártej

Elkészítés: 1. A tejből kb. 9 dl-t felteszünk főni. 2. Míg felforr, a 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, a végén hozzáadjuk az 1 evőkanál porcukrot, mellyel még kicsit továb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Citromfagylalt Évi néni konyhájából
Citromfagylalt Évi néni konyhájából

A tejszínt habbá verjük, hozzákeverjük a többi alkotóelemet. Fagylaltgépben fél órát keverjük. 3-4 órára mélyhűtőben fagyasztjuk.

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk