2 csirkemell filé
3 tojás
80- 100 g zabpehelyliszt
só és bors
max. 3-4 evőkanál olvasztott kókuszzsír
A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk és befűszerezzük.
A tojásokhoz hozzá adjuk a Kókuszzsírt és felverjük villával habosra.
A hús szeleteket először a lisztbe, majd a tojásba és újra a lisztbe forgatjuk.
180 fokra előmelegített sütőbe tesszük őket. Sütőpapirral kibélelt tepsibe és 15-20 perc elteltével óvatosan megfordítjuk, majd további 15 perc a sütési idejük.
Keverjük össze tálban a következő hozzávalókat: mustár, só, bors, finomra reszelt fokhagyma, olívaolaj Vajat olvasszuk fel, kenjük be vele a csirkecombokat, és mártogassuk bele a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVagdalja be néhány helyen a csirkacombot. Készítse el a pácot: a fokhagymát és a gyömbért vágja nagyon apró darabokra, adja hozzá a joghurtot, olajar, citromlét és a tandoori fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A csirkemellet vékonyan felszeleteljük, és kivajazott tűzálló tálba rakjuk. 2. Tejszínbe keverünk kevés sót, borsot, delikátot, felkockázott füstölt szalonnát, leöntjük vele...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz