Családireceptkönyv.hu

Rizsleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 karfiol
10 dkg zöldbab
5 evőkanál barnarizs
1 teáskanál olívaolaj
aprított petrezselyemzöld

Elkészítés:


Tedd fel a kockákra vágott zöldségeket főni. Fűszerezd meg, majd 20 perc főzés után tedd bele a barnarizst, és főzd össze.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Brokkoli leves
Brokkoli leves

Olajat melegíteni, benne kicsit megpirítani a kockára vágott húst, a szétszedett brokkolit. Pár perc múlva rá a liszt, és annyi víz, hogy ellepje. Fűszerezzük. Ha minden megpuhult...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gelu Dóra
Gyömbéres sárgarépa krémleves
Gyömbéres sárgarépa krémleves

A sárgarépát és a gyömbért megpucoljuk és felkarikázzuk,majd sóval borssal puhára főzzük.Ha megpuhult össze turmixoljuk és bele keverjük a natúr joghurtot.Ha nem elég híg,önhetünk...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Raguleves
Raguleves

Hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd rátesszük a húst, megszórjuk egy fél teáskanál pirospaprikával és megpároljuk. Ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket (sárgarépa, fehérr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cukkíni krémleves, Limara
Cukkíni krémleves, Limara

A vöröshagymát apróra vágtam, majd a vajon puhára pároltam. Míg párolódott lereszeltem a cukkíniket és a sárgarépát. A megpuhult hagymához adtam, tovább pároltam. Hoztam a kertből...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk