1 karfiol
10 dkg zöldbab
5 evőkanál barnarizs
1 teáskanál olívaolaj
aprított petrezselyemzöld
Tedd fel a kockákra vágott zöldségeket főni. Fűszerezd meg, majd 20 perc főzés után tedd bele a barnarizst, és főzd össze.
a zöldségeket megpucoljuk majd hosszúkásra vágjuk...a krumplit megpucoltjuk és négybe vágjuk... az apróra vágott vöröshagymát az olajon üvegesre pároljuk megszórjuk a piros paprik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVilágos rántást készítünk a zsírból és a lisztből, majd beleszórjuk a fűszerköményt és folyotonos kevergetés mellett 2-3 percig pirítjuk. Majd a tűzről levéve megsózzuk , megszórj...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű1. A szárított gombát vízbe rakjuk. 2. A csirkemellet megmossuk és kockára vágjuk. 3. Egy edénybe, ha otthon főzzük olajat hevítünk, rárakjuk a karikára vágott hagymát és üve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet deszkára szórom, sózom, mélyedést csinálok a közepén, oda ütöm a tojásokat, pici vizet is öntök hozzá, összegyúrom és jól kidolgozom. Letakarva 10 percig hagyom áll...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű