1 kisebb tök
1 fej vöröshagyma
1 csokor kapor
2 evőkanál olívaolaj
3 evőkanál citromlé
3 dl natúr, zsírszegény joghurt
2 dl zsírszegény tej
A tököt hámozás után magozd ki és gyaluld le. A hagymát és a kaprot aprítsd fel, majd a felét fonnyaszd meg olívaolajon. Add hozzá a tököt, a citromlevet, és öntsd fel körülbelül 6 dl vízzel. Forralás után lassú tűzön, lefedve párold puhára. A natúr joghurtot és a tejet keverd össze a kapor és a hagyma maradékával, csepegtess bele citromlevet, majd add a főzelékhez.
-Babot előző nap megmosni, beáztatni, -másnap tiszta vízben odateszem főni, kis só bele, vegeta, -ha puha a bab, rántás: olaj, kb. 4 ek liszt, pirítom, -bele fokhagyma, major...
Elkészítési idő:1. A sárgaborsót előző nap többször átmossuk, és annyi vízbe áztatjuk, hogy bőven ellepje. Másnap kétszeres mennyiségű vízben feltesszük főni a babérlevelekkel. Leszedjük a habját,...
Elkészítési idő: 1 óraA brokkolit megmossuk. A krumplit megpucoljuk. Apró kockára vágjuk. A hagymát megpucuojuk. Apróravágjuk. Az egy evőkanál olajon üvegesre pirítjuk a hagymát. Ha megpirult a hagy...
Elkészítési idő: