1 nagy natúr joghurt
1 uborka
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál citromlé
só
bors
Csak keverd össze a dresszinghez a hozzávalókat, majd öntsd rá az uborkára. Ízlés szerint fűszerezd, ha szereted, akkor még kaprot is tehetsz hozzá. Hidegen fogyasztandó.
Intr-un vas bati putin ouale cu telul, adaugati smantana, faina si condimentele. Veti obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire. Turnati compozitia in tava tapetata cu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kukoricakonzervet felbontjuk és szűrőbe öntjük a kukoricát. A mirelit zöldborsót és a zöldbabot egy kevés olívaolajon megdinszteljük, majd lecsöpögtetjük és hagyjuk kihűlni....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajból, tejből, lisztből besamelt készítünk. Beletesszük a sajtkrémet, pici mustárt és beízesítjük (ízlés szerint). A sonka szeleteket betöltjük, feltekerjük. A főtt tojásokat...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűDie Eier in einem großen Topf ca. 10 Minuten hart kochen. Abschrecken und auskühlen lassen. Champignons abtropfen lassen, mit einem Hackmesser in kleine Stücke hacken. Mais abtrop...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű