2.5 dl tej ( 1.5% )
8 dkg vaj (én light margarint használtam)
só
20 dkg update liszt
3 tojás
12 dkg light sajt
A tejet a vajjal és a sóval feltesszük főni, mikor már felforrt mehet bele a liszt. Ez gyorsan besűrűsödik ezért a tűzről levéve kell tovább kevergetni ha lehet a robotgép dagasztó keverőjével, mivel az gyorsabb. A tojásokat egyenként tesszük hozzá és jól összedolgozzuk. Elméletileg hólyagosnak kell lennie a tésztának de én úgy látom, hogy ez update lisztből nem lehet. Nekem nem sikerült, de maga a pogi finom lett! Összedolgozás után jól ki kell hűteni és a hideg tésztába belereszeljük a sajtot. Mivel a tészta nem áll úgy össze mint amikor búza lisztből készül,ezért én kanállal szaggattam kivajazott tepsibe és 180 fokon aranybarnára sütöttem.
Elkészítés: A tésztát összegyúrjuk, majd két szilikonos zsírpapír közt nagyon-nagyon vékonyan kinyújtjuk. A vékony tésztát háromszögekre vagdossuk, és forró kókuszolajos palacsi...
Elkészítési idő: 1 óraA lisztet elkeverjük a sütőporral, sóval és 20 dkg reszelt sajttal, majd a szobahőmérsékletű margarinnal és tejföllel elmorzsoljuk. Lágy tésztát gyúrunk belőle. Lisztezett gyúró...
Elkészítési idő:Az hozzávalókat összedolgozzuk,1 órára hűtőben pihen. Ujjnyi vastagra nyújtjuk, tojással megkenjük,sajttal,magokkal megszórjuk. Felvágjuk,majd 180 fokon sütjük
Elkészítési idő: