2-3 ek olívaolaj
fél (lila)hagyma vagy 2 szál újhagyma
1 közepes cékla
2 közepes sárgarépa
100 g árpagyöngy-dara
1 savanykás alma
mikrozöld
fekete szezámmag
Az olívaolajon wokban megpárolom az apróra/közepesre kockázott/csíkozott zöldségeket. Közben megfőzöm az árpát. Összeforgatom a zöldségekkel. Az alma a végén, főzés nélkül kerül bele. Tálaláskor mikrozöldekkel és ha van akkor fekete szezámaggal szórom meg.
1. Félbevágom az avokádót, a belsejét egy tálba kanalazom és kissé szétnyomkodom villával. 2. A cukkinit meghámozom,majd apróra kockázom ( amilyen apróra csak megy). A paradicsom...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűEgy kézi habverővel vagy villával keverjük csomómentesre a tápiókát, a tojást és a sót, és egy felhevített serpenyőben egy kevés kókuszzsíron süssünk belőle két vékony lepényt (min...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bőr nélküli tepertőt húsdarálón ledaráljuk. Sózzuk, borsozzuk, belekanalazzuk a margarint és a mustárt. Alaposan összekeverjük.
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: NehézA tojássárgákat elkeverjük a vanílás cukorral és a liszttel. A tejjel feleresztve sűrű krémet főzünk belőle. Ezzel a krémmel megtöltjük a palancsitákat, a maradék krémet pedig a pa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű