2-3 ek olívaolaj
fél (lila)hagyma vagy 2 szál újhagyma
1 közepes cékla
2 közepes sárgarépa
100 g árpagyöngy-dara
1 savanykás alma
mikrozöld
fekete szezámmag
Az olívaolajon wokban megpárolom az apróra/közepesre kockázott/csíkozott zöldségeket. Közben megfőzöm az árpát. Összeforgatom a zöldségekkel. Az alma a végén, főzés nélkül kerül bele. Tálaláskor mikrozöldekkel és ha van akkor fekete szezámaggal szórom meg.
A baconcsíkokat egy serpenyőben kis lángon kiolvasztjuk, félretesszük. Ugyanebben a serpenyőben közepes lángon vajat olvasztunk, rádobjuk a kenyérszeleteket pirulni. Ha az egyik...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű6 darab szufléformát olajozzunk ki vékonyan, majd tegyük félre, amíg elkészítjük a belevalókat. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Egy serpenyőben pár csepp olajon megpirítunk 10...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukorral, majd a tejföllel elkeverjük, hozzáadjuk a rumot, végül a sütőporos liszttel és egy csipet sóval összegyúrjuk. Ha túl lágy lenne, még adhatunk hozzá lisztet,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA virslit hosszában bevagdossuk, majd beleszurkáljuk a sajt darabokat. A kifliket félbevágjuk hosszában, majd megtöltjük mustárral és ketchuppal, megszórjuk apróra vágott hagymáv...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű