- csirkemell
- csirkemáj
- reszelt alma
- majoránna
- 1 evőkanál méz
- só
- bors
A csirke mellfilét kettévágom és kiklopfoljuk. A töltelékhez a májat apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a reszelt almát. Az egészet összekeverjük a mézzel, majoránnával, sóval, borssal és megtöltjük a csirkemelleket. Tepsibe teszem, először fóliával letakarva, majd a nélkül pirosra sütjük.
A csirkemellet kockára vágom, sózom, borsozom és kevés étkezési keményítővel összekeverem. Adok hozzá 1-2 ek. vizet, hogy kicsit nedves legyen, majd legalább 30 percre félreteszem....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és berakjuk egy zárható dobozba. 2. A fokhagymát apróra vágjuk, rászórjuk a húsra, és leöntjük annyi tejjel, amennyi a húst ellepi. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy serpenyőben kevés olajon és nagy lángon előpirítottam a combok minden oldalát, majd hozzáadtam a rengeteg fokhagymagerezdet, a negyedelt gombát, sóztam, borsoztam, meghintettem...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. 2. A sajtokat a mustárral jól összekeverjük. 3. Bevágjuk a csirkemelleket és megtöltjük a mustáros keverékkel. 4. Betekerjük egyenké...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz