- csirkemell
- csirkemáj
- reszelt alma
- majoránna
- 1 evőkanál méz
- só
- bors
A csirke mellfilét kettévágom és kiklopfoljuk. A töltelékhez a májat apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a reszelt almát. Az egészet összekeverjük a mézzel, majoránnával, sóval, borssal és megtöltjük a csirkemelleket. Tepsibe teszem, először fóliával letakarva, majd a nélkül pirosra sütjük.
1. A hagymát és egy paprikát megtisztítunk, majd felvagdossuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húsokat. 2. A paradicsomot és a másik paprikát összeturmixoljuk és rá...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Szeleteljük fel a csirkemellet,sózzuk be. 2. Keverjük össze a tojásokat, olajat, tejet, sót, borsot, lilahagymát, petrezselymet, sajtot és a 3 evőkanál lisztet. 3. Előszö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felhasználás előtti napon a húst beáztatom fokhagymás tejbe és próbálom minél jobban lezárni az edényt, amibe teszem. Másnap egy nagy, lehetőleg tapadásmentes tepsi alját telere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és egy paprikát megtisztítunk, majd felvagdossuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húsokat. A paradicsomot és a másik paprikát összeturmixoljuk és ráöntjük a h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű