- csirkemell
- csirkemáj
- reszelt alma
- majoránna
- 1 evőkanál méz
- só
- bors
A csirke mellfilét kettévágom és kiklopfoljuk. A töltelékhez a májat apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a reszelt almát. Az egészet összekeverjük a mézzel, majoránnával, sóval, borssal és megtöltjük a csirkemelleket. Tepsibe teszem, először fóliával letakarva, majd a nélkül pirosra sütjük.
1. A citrom héját hajszálvékony csíkokra vágom (vagy lereszelem), a levét kifacsarom, majd mindkettőt összekeverem az olajjal. Sóval, borssal, köménnyel fűszerezem, belekeverem a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, szárazra töröljük, fűszeres lisztbe forgatjuk, kevés forró olajon a szeletek mindkét oldalát hirtelen elősütjük és félretesszük.(Én szeletelt hagymát és fokhagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kacsát alaposan megmossuk, megtisztítjuk, kívül belül bedörzsöljük sóval a belsejét borssal is. Én egy 3 kilós kacsát kaptam. Majd félretesszük, míg elkészítjük a tölteléket. A z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított, felkarikázott burgonyát sós vízben megfőzzük. A csirkét felvagdossuk és a megtisztított, felszeletelt paprikával együtt 6-7 percen át dinszteljük. Mikor elkészült,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű