- csirkemell
- csirkemáj
- reszelt alma
- majoránna
- 1 evőkanál méz
- só
- bors
A csirke mellfilét kettévágom és kiklopfoljuk. A töltelékhez a májat apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a reszelt almát. Az egészet összekeverjük a mézzel, majoránnával, sóval, borssal és megtöltjük a csirkemelleket. Tepsibe teszem, először fóliával letakarva, majd a nélkül pirosra sütjük.
A combokat megtisztítom, bedörzsölöm sóval és fél órára hűtőbe teszem. A cseréptálat 15 percre vízbe teszem, a krumplit meghámozom. A tál aljába szeletelem a krumplit és a me...
Elkészítési idő: 110 perc Nehézség: KönnyűA húst szeletekre vágjuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A bundához egy tálba tesszük a lisztet, hozzáadjuk a tojásokat. Beleöntjük a tejet és megsózzuk. Egy habverő s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemájakat fűszerezzük majoránnával, sóval, majd mindegyiket vékony baconszeletekbe tekerjük, és fogvájóval átszúrjuk. 2. Egy tűzálló tálba tesszük, és meleg sütőben 180...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, meglocsoljuk a citromlével, 2 ek. olajjal, és fél órára betesszük a hűtőszekrénybe. A zöldségeket megtisztjuk, a padlizsánt hám...
Elkészítési idő: 1 ó 30 p Nehézség: Könnyű