Családireceptkönyv.hu

Almával, májjal töltött csirkemell


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- csirkemell
- csirkemáj
- reszelt alma
- majoránna
- 1 evőkanál méz
- só
- bors

Elkészítés:


A csirke mellfilét kettévágom és kiklopfoljuk. A töltelékhez a májat apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a reszelt almát. Az egészet összekeverjük a mézzel, majoránnával, sóval, borssal és megtöltjük a csirkemelleket. Tepsibe teszem, először fóliával letakarva, majd a nélkül pirosra sütjük.

Almával, májjal töltött csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Sütőben sült fokhagymás fűszeres máj burgonyával!
Sütőben sült fokhagymás fűszeres máj burgonyával!

A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához kev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csípős-joghurtos csirkeszárny
Csípős-joghurtos csirkeszárny

A megtisztított csirkeszárnyakat a porcoknál elvágjuk. A szárnyvégeket eltávolítjuk, a többi húst megsózzuk. A pác hozzávalóit összekeverjük, hozzáadjuk a darabokra vágott szárzell...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Marokkói csirkecomb gránátalmával
Marokkói csirkecomb gránátalmával

Egy serpenyőben az olajat felforrósítjuk. A combokat megsózzuk, majd az olajban mindkét oldalon világos barnára sütjük. Egy tányérra kiszedjük. Közben a hagymát és fokhagymát fela...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk