- csirkemell
- csirkemáj
- reszelt alma
- majoránna
- 1 evőkanál méz
- só
- bors
A csirke mellfilét kettévágom és kiklopfoljuk. A töltelékhez a májat apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a reszelt almát. Az egészet összekeverjük a mézzel, majoránnával, sóval, borssal és megtöltjük a csirkemelleket. Tepsibe teszem, először fóliával letakarva, majd a nélkül pirosra sütjük.
Megpucolom az összes zöldséget, a krumplit, ha régi, kockára vágom. A répát vastagabb szeletekre, stb.. Nagyon finom benne a gomba, általában az sem marad ki, vagy a cukkíni, padli...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKólás BBQ szószhoz 1. Vágjátok apróra a vöröshagymát és kevés olajon pirítsátok le aranyszínűre. 2. Öntsétek rá a két doboz kólát. 3. Nem a leggusztább dolog ebben a fázis...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA rizstésztát lobogó forró vízbe áztatom 10-12 percre A csirkemellet vékony csíkokra szeletelem A brokkolit 2-3 cm-es darabokra vágom A 2 tojást felverem, kissé fűszerezem A fo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykamellet szeletekre vágod, kiklopfolod, bedörzsölöd sóval, borssal, fokhagymával és csipetnyi chilivel (de sima grillfűszer keverékkel is megoldható), és félreteszed. megfőzö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű