menu

Családireceptkönyv.hu

Almával, májjal töltött csirkemell


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- csirkemell
- csirkemáj
- reszelt alma
- majoránna
- 1 evőkanál méz
- só
- bors

Elkészítés:


A csirke mellfilét kettévágom és kiklopfoljuk. A töltelékhez a májat apró kockára vágjuk és hozzáadjuk a reszelt almát. Az egészet összekeverjük a mézzel, majoránnával, sóval, borssal és megtöltjük a csirkemelleket. Tepsibe teszem, először fóliával letakarva, majd a nélkül pirosra sütjük.

Almával, májjal töltött csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kínai szezámmagos csirke
Kínai szezámmagos csirke

A csirkemellet kockára vágom, sózom, borsozom és kevés étkezési keményítővel összekeverem. Adok hozzá 1-2 ek. vizet, hogy kicsit nedves legyen, majd legalább 30 percre félreteszem....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkecomb - Sajtos csirke
Csirkecomb - Sajtos csirke

1. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, és berakjuk egy zárható dobozba. 2. A fokhagymát apróra vágjuk, rászórjuk a húsra, és leöntjük annyi tejjel, amennyi a húst ellepi. 3....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
TEJSZÍNES FOKHAGYMÁS CSIRKECOMB
TEJSZÍNES FOKHAGYMÁS CSIRKECOMB

Egy serpenyőben kevés olajon és nagy lángon előpirítottam a combok minden oldalát, majd hozzáadtam a rengeteg fokhagymagerezdet, a negyedelt gombát, sóztam, borsoztam, meghintettem...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Csirkemell - Mustáros–baconos csirkemell
Csirkemell - Mustáros–baconos csirkemell

1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. 2. A sajtokat a mustárral jól összekeverjük. 3. Bevágjuk a csirkemelleket és megtöltjük a mustáros keverékkel. 4. Betekerjük egyenké...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk