- 2 dl habtejszín
- nyírfacukor
- 1/2 tk. vanília
- 20 dkg fagyasztott málna
Verd kemény habbá a tejszínt az ízlésed szerinti édesítővel, illetve a vaníliával.
Morzsold szét a jeges málnát
Forgasd bele a tejszínhabba a málnát, majd az így kapott krémet oszd szét csinos poharakba. Fogyasztásig mehet a mélyhűtőbe!
Ha este szeretnétek megenni, készítsd el már délután, így csak elő kell venni a hűtőből.
Próbáld ki más gyümölccsel is! Eperrel, szederrel, meggyel vagy barackkal szintén nagyon finom!
Ha friss gyümölccsel készíted, érdemes előtte lefagyasztani, így szebb, igazán felhőszerű lesz a krém!
A kókusztejet felmelegitjük,hozzáadjuk a kókuszreszeléket picit tovább melegítjük majd levéve a tűzhelyről hagyjuk teljesen kihűlni! Hozzáadjuk a chia magot és az édesítőt amíg ízl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat megolvasztjuk és összekeverjük a kakaóporral, cukorral. Miután kicsit kihűlt, egyenként hozzáadjuk a felvert tojást. A lisztet összekeverjük a sütőporral, hozzákeverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlajban kell kisütni. Kanállal bele kell szaggatni az olajba. Kakaós vagy fahéjas porcukorral hintjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túróból, vajból, porcukorból és vaníliacukorból elkészítjük a tölteléket. (ha a krém nem állna össze, tejfölt vagy akár pudingot is adhatunk hozzá) Recept elkészítése Háztartási...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű