menu

Családireceptkönyv.hu

Mézes-chilis csirkeszárny


Írta:

Elk. idő: 1
Adag: 6
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 4 dl Krusovice világos sör,
- 3 gerezd fokhagyma,
- 1 ek mustár,
- 3 ek méz,
- 1 tk keményítő,
- 60 dkg csirkeszárny,
- Ízlés szerint só és chili,

Elkészítés:


A hozzávalókat egy tűzálló tálban össze keverem, beleteszem a szárnyakat, befedem benedvesített sütőpapírral és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 45 percet sütöm, majd leveszem a papírt és visszateszem a sütőbe további 15 percre.
A sütési idő sütőnként változhat, amikor már szép aranysárga a hús, akkor elkészült.
Ízlés szerint salátával, mártogatóssal, sült burgonyával kínálom.

Mézes-chilis csirkeszárny

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Csirkemáj - Bacenes csirkemáj hagyma ágyon
Csirkemáj - Bacenes csirkemáj hagyma ágyon

1. A hagymát karikára vágjuk,(kb. fél centi vastagra) rá teszünk egy csirkemájat, picit sózzuk, borsozzuk, majoránnát szórunk rá és egy szelet bacon-nal szorosan áttekerjük. 2....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkemell - Zöldborsós csirkemell
Csirkemell - Zöldborsós csirkemell

1. A beáztatott, lecsöpögtetett tálba először belerakjuk a vékonyra feldarabolt krumpli, megfűszerezzük (só, bors, delikát, esetleg zöldfűszerek). 2. Erre rárakjuk a vékonyan f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: László
Narancsos kacsasült római tálban
Narancsos kacsasült római tálban

Húsokat beirdalni, besózni, kevés forró olajon minden oldalukat megpörkölni. Frissen őrölt fekete, vagy színes borssal meghinteni. Szalonnát bőrkéig bevagdalni. A fél órát vízben...

Elkészítési idő: 2 - 2,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Csirkemell - Baconbe göngyölt csípős csirkemell
Csirkemell - Baconbe göngyölt csípős csirkemell

1. A csirkemellt szeleteljük fel, és veregessük ki. (Annyira hogy tölthető legyen). 2. Dörzsöljük be mindkét oldalát sóval és borssal. 3. Az erős paprikát vágjuk fel apró k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk