- 0,5 kg csirkemell
- étolaj
- 5 dkg vaj
- só
- fekete bors
- cayenne őrölt bors
- 2 szál sárgarépa
- 2 evők. méz
- 1 evők. mustár
A kockára vágott csirkemellet, és a julienre vágott sárgarépát az összekevert mézes, mustáros mártásban hagyom állni, hogy az ízek összeérjenek. Kb. egy óra után, kevés olíva olajban megpirítom, addig, amíg a hús kifehéredik, majd ezt követően hozzáadom a fűszereket. Köretként rizst tálaltunk mellé.
A diszkoszt kibélelem a szalonnával, beleterítem a felkarikázott burgonyát, sózom, borsozom, Rárakom a sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesített pulykamell szeleteket. Erre h...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyűa combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom. A megsózott, megborsozott csirkecomb darabokat külön-külön, bőré...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst egészben egy sütőzacskóban bepácolom a fűszerekkel, és a negyedelt vöröshagymával, majd legalább pár órát állni hagyom. Érlelés után 160 fokos sütőben kb. 2 órát sütöm. Ha...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesAz apróra vágott vöröshagymát üvegesre pirítom az olajon, ráteszem a fokhagymát, majd a kockára vágott csirkemellet, fűszerezem és 10 perc pirítás után jöhetnek rá a zöldségek. Kb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű