- 0,5 kg csirkemell
- étolaj
- 5 dkg vaj
- só
- fekete bors
- cayenne őrölt bors
- 2 szál sárgarépa
- 2 evők. méz
- 1 evők. mustár
A kockára vágott csirkemellet, és a julienre vágott sárgarépát az összekevert mézes, mustáros mártásban hagyom állni, hogy az ízek összeérjenek. Kb. egy óra után, kevés olíva olajban megpirítom, addig, amíg a hús kifehéredik, majd ezt követően hozzáadom a fűszereket. Köretként rizst tálaltunk mellé.
Aprítsuk fel a hagymát és a fokhagymát, majd pirítsuk meg 1 ½ evőkanálnyi olajban amíg áttetsző lesz. Tisztítsuk meg a csirkemellet, és csíkozzuk fel hosszában. Fűszerezzük a húst...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzétvágjuk a csirkét, megsózzuk, borsozzuk, és legalább 1 óráig állni hagyjuk. A füstölt szalonnát ledaráljuk, a vöröshagymát lereszeljük, és összekeverjük a szalonnával. A csirked...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a tojást, a sót, az étolajat és a sütőport összekeverjük a vízzel. Belemártogatjuk a csíkokra felvágott csirkemellet, majd bő olajban pirulásig sütjük. Elkészítjük a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: NehézA szalonnát apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. A paprikát kicsumázzuk és fél karikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, felkockázzuk. Előtte /aki nem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű