2 csirkemellfilé
2 evőkanál vaj
3 gerezd fokhagyma
2 mogyoróhagyma
2 dl fehérbor
1 teáskanál édes mustár
1 teáskanál csípős mustár
0,5 dl főzőtejszín
3 evőkanál tejföl
só, bors
A csirkemellet hosszában kettőbe vágjuk, így négy vékony szelet hús lesz. Átkenjük mindkét oldalukat a fűszerekkel. A vajat felmelegítjük és a húsok minkét oldalát aranybarnára sütjük, majd egy tányérra tesszük. Az apróra vágott hagymát és fokhagymát megdinszteljük a serpenyőben, amiben a húsok készültek, felöntjük a borral és lassú tűzön addig főzzük, amíg a folyadék a felére csökken. A mustárokat, a tejszínt és a tejfölt összekeverjük és hozzáadjuk, felmelegítjük. A húsokat visszatesszük a mártásba és melegen kínáljuk. Köretnek rizst, vagy tésztát is kínálhatunk mellé.
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, kicsit állni hagyjuk. Ezután lisztben megforgatjuk, mindkét oldalát elősütjük. Egy nagy tálba fektetjük őket és ráhalmozzuk a gomba töltelék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLegelső lépésben készíts elő minden hozzávalót. Vágd 2-3 cm-es kockákra a csirkemellet – sózd és borsozd ízlés szerint -, szedd rózsáira és mosd meg a brokkolit, szeleteld fel kb....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csikét nagyobb kockára vágjuk, majd a joghurttal, citrommal sóval és a tikka masala fűszerkeverék felével összekeverjük, 1 órára a hűtőbe tesszük. Forró grillserpenyőben megsütj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű