- 3 paradicsom kockára vágva,
- 1 kígyóuborka kockára vágva, - 1 hagyma karikára vágva,
- fekete olajbogyó,
- 25 dkg juhsajt,
- kapribogyó,
- 1 nem erős zöld paprika karikára vágva,
- 5 kemény tojás,
-1 csokor petrezselyem felaprítva,
- 1 pici fejes saláta (ezt csak én tettem bele),
- extra szűz étolaj,
- ecet,
- bazsalikom,
- oreganó
A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük, olívaolajjal, pici ecettel, sóval, frissen őrölt borssal, bazsalikommal, oreganóval fűszerezzük. Hogy igazán szépen nézzen ki, a juhsajtot és a főtt tojás szeleteket, valamint a friss petrezselyem egy részét csak a tálalás előtt adjuk hozzá!
A kockázott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót kevés sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és hagyjuk teljesen kihűlni. A leszűrt levet felhasználhatjuk a zselatin elkészítéséhez....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket lereszeljük, vagy késsel feldaraboljuk és egy tálba tesszük. Lesózzuk és 15 percen át pihentetjük, majd kinyomkodjuk a levét. A joghurtot, a majonézt, a mustárt, a to...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tálban kikeverjük a tejfölt a majonézzel, a citromlével, a cukorral, a borssal, és a sóval. A mennyiségek csak irányadók, természetesen mindenki ízlés szerint adagolja a hozzáv...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, közben a zöldségeket megtisztítjuk és apróra vagdossuk. A bacont megsütjük, a zöldségeket egy tálba tesszük. Az olívaolajat, a balzsamecetet és a mustárt öss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű