- 3 paradicsom kockára vágva,
- 1 kígyóuborka kockára vágva, - 1 hagyma karikára vágva,
- fekete olajbogyó,
- 25 dkg juhsajt,
- kapribogyó,
- 1 nem erős zöld paprika karikára vágva,
- 5 kemény tojás,
-1 csokor petrezselyem felaprítva,
- 1 pici fejes saláta (ezt csak én tettem bele),
- extra szűz étolaj,
- ecet,
- bazsalikom,
- oreganó
A hozzávalókat egy nagy tálban összekeverjük, olívaolajjal, pici ecettel, sóval, frissen őrölt borssal, bazsalikommal, oreganóval fűszerezzük. Hogy igazán szépen nézzen ki, a juhsajtot és a főtt tojás szeleteket, valamint a friss petrezselyem egy részét csak a tálalás előtt adjuk hozzá!
Főzd meg a tojásokat, vágd fel apró kockákra a kaliforniai paprikákat és az uborkát. Fogj egy őzgerinc formát (az enyém 10×31 cm-es) és béleld ki folpack-kal. Majd szépen pakold be...
Elkészítési idő:Elkészítés: A májat tisztítsd meg, darabold apró részekre, majd tedd félre. A szalonnát és a hagymát is kockázd fel, majd egy nagyobb serpenyőben forrósítsd fel az olajat, és di...
Elkészítési idő: 40 perckeverjük össze az olajat, a cukrot és a hagymát. Adjuk hozzá a tárkonyecetet. Keverjük bele a majonézt (eredetileg: Miracle Whip). Adjuk hozzá a reszelt sárgarépát és káposztát. Jó...
Elkészítési idő: 20 perc