- 4 db nagyobb burgonya,
- 1 db nagyobb camembert,
- 1 fej pirított vöröshagyma,
- 100 g pirított bacon szalonna,
- petrezselyem,
- 3 db tojás,
A burgonyákat megtisztítjuk és apró kockákra vágjuk. Forró olajban süssük ki aranybarnára.
Egy nagyobb keverőtálba borítsuk az aranybarna burgonyakockákat, jöhet rá a pirított bacon szalonna, a dinsztelt vöröshagyma és sok-sok petrezselyem! (Természetesen ízlésünk szerint fűszerezhetjük bármivel!)
3 db tojást ütünk még a rájuk, majd alaposan összekeverjük.
Egy kisebb méretű tortaforma közepére helyezzük a camembert sajtot, és rákanalazzuk a burgonyát. Elegyengetjük és kicsit lenyomkodjuk.
Süssük 170°C-on 20 percig.
Még forrón szeleteljük és fogyasszuk a maximális, ropogós ízélmény érdekében!
A krumplit annyi sós vízben, hogy ellepje megfõzöm. Leöntöm a vizet róla és visszateszem a tūzhelyre. Krumplinyomóval összetöröm, hozzáadom az ecetet, egy rész vajat, meg egy rész...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A burgonyát nagyon vékony szeletekre vágjuk. 2. Olajban és fűszerekben meghempergetjük, és egy nagyméretű lapos tepsiben szétterítjük. 3. A tetejére tejfölt locsolunk, é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésben készítsd elő a zöldségeket: Vágd apróra a hagymát, magozd ki és szintén vágd apróbb darabokra a zöldpaprikát. Egy percre mártsd forró vízbe a paradicsomokat, húzd le...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű