- 25-30 dkg reszelt sajt (trappista),
- 1 tojás,
- 15 dkg finom liszt,
Összegyúrni, formázni és forró olajba kisütni!
forrásba lévő vízbe rakjuk, újra forrásig főzzük, lezárjuk, utána 4 percig állni hagyjuk a vízben.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz avokádókrém készítése tulajdonképpen a vásárlásnál kezdődik. Ha pénteken mész bevásárolni, mindenképpen puha avokádót válassz, azzal lehet jól dolgozni. Vágd félbe, és kanalazd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEllában 1 dl vízen megpároltam GŐZ programon a spárgát. A sárgarépa készen volt már üvegben, hőkezelve. A konjac rizst 3 órán keresztül forró vízben áztattam. Mindent összemele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 marék sóskát megmosunk, a szárát leszedjük, forró vízzel leforrázzuk és még egy kicsit főzzük. Leszűrjük, majd egy kevés friss vizet öntünk rá (oxalátcsökkentés! - a főző vizet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű