- 1 db csirkemell,
- 15 dkgramm kemény sajt,
- 1 db tojás,
- 3 ek. liszt,
- só,
- bors,
Reszeljük le a sajtot. Vágjuk szeletekre a csirkemellet.
Keverjük össze a csirkemell szeleteket a sajttal. A tojást verjük fel, sózzuk, borsozzuk.
A csirkemell szeleteket mártsuk bele a tojásba, utána egy serpenyőben olajjal süssük meg mindkét felét. Melegen tálaljuk, mivel így a legfonomabb.
A lisztet összekeverjük a bazsalikommal, a fokhagymaporral, valamint sóval-borssal. A csirkeszeleteket megforgatjuk a lisztben, majd az olívaolajon lepirítjuk mindkét oldalukon...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA csirkéhez A csirkemelleket csíkokra vágjuk és félretesszük. A tojásfehérjéket egy kevés vízzel enyhén felverjük, majd részletekben belekeverjük a keményítőt. A keményítős masszá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kis szeletekre vágom. A hús aljáról leesik egy kis darab, na akkorára. Befűszerezem, tálba teszem és leöntöm joghurttal. Csak annyival, ami szépen bevonja a húst. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemell filét vágd szeletekre, ha vékonyra szeretnéd készíteni, akkor klopfold ki. Csirkemell helyett készítheted pulykamellből vagy sertésből is A zellert hámozd meg, reszeld...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű