1/2 kg csirkemell
só
A csirkehús forgatásához:
2 púpozott ek finomliszt
1 késhegynyi őröltbors
A bundához:
2,5 dl tejföl
½ kk só
2 db tojás
3 púpozott evőkanál finomliszt
2 gerezd zúzott fokhagyma
Elkészítése:
A csirkemelleket csíkokra vágjuk, majd megsózzuk. A bunda hozzávalóit összekeverjük.
A csirke darabokat először a borsos lisztbe, majd a tejfölös masszába mártjuk és forró olajban kisütjük.
Köretnek rizst készítünk mellé.
1. A csirkecombokat jól lemossuk, és leitatjuk róla a vizet. Jól bedörzsöljük a fűszerrel. A tepsibe olajat öntünk, beletesszük a négybe vágott hagymát és a fokhagymacikkeket és rá...
Elkészítési idő: kb. 2 óra Nehézség: KönnyűA csirkemelleket egy vékony, éles késsel felszúrjuk a közepükön, és a lyukat kitágítjuk úgy, hogy a húst csak a kerete fogja össze, majd besózzuk. A sajtot és a citromhéjat kislyuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKezdőlap Recept kategóriák Recept feltöltés Cikkek Szakácsaink Blogok Főoldal / Szárnyas Ételek / Töltött csirkemell baconbe tekerve Töltött cs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket finoman kiklopfolom, sózom, borsozom. A gesztenye masszát villával áttöröm. Hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, a meleg vízben áztatott mazsolát és alaposan ö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű