Családireceptkönyv.hu

Serpenyős burgonyaropogós/gastro


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 3 db sütni való burgonya,
- 2 szál újhagyma,
- 10 dkg sült tarja,
- 1 tojás,
- 2 ek liszt,
- ízlés szerint só és frissen őrölt tarkabors,

Elkészítés:


A burgonyát meghámozom, zöldségszeletelővel felcsíkozom.
A burgonyához adom a karikára vágott újhagymát, a feldarabolt tarját, a tojást, sózom, borsozom, megszórom a liszttel és alaposan összekeverem.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítek és tetszőleges méretű halmokat kanalazok bele a burgonyából, kilapítgatom és mind a két oldalát szép pirosra sütöm.
Friss salátával, fokhagymás tejföllel kínálom!

Serpenyős burgonyaropogós/gastro

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Krumplirózsa
Krumplirózsa

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Cskbm naka
Céklatócsni
Céklatócsni

Elkészítés: 1. Reszeld egy nagy tálba a céklát egy nagyobb lyukú reszelő segítségével. Szórd meg himalája sóval és hagyd pihenni 10 percet, majd kézzel facsard ki a lét amit a só...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ivett
Sült csicseriborsó - nasi
Sült csicseriborsó - nasi

Háromszoros vízmennyiségbe beáztatom a csicseriborsót egy éjszakára. ➋ Minimum 12 óra elteltével lecsepegetetem és leitatom róla a nedvességet. ➌ Elkeverem az olívaolajat a fűs...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk