- 3 db sütni való burgonya,
- 2 szál újhagyma,
- 10 dkg sült tarja,
- 1 tojás,
- 2 ek liszt,
- ízlés szerint só és frissen őrölt tarkabors,
A burgonyát meghámozom, zöldségszeletelővel felcsíkozom.
A burgonyához adom a karikára vágott újhagymát, a feldarabolt tarját, a tojást, sózom, borsozom, megszórom a liszttel és alaposan összekeverem.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítek és tetszőleges méretű halmokat kanalazok bele a burgonyából, kilapítgatom és mind a két oldalát szép pirosra sütöm.
Friss salátával, fokhagymás tejföllel kínálom!
Keverjük össze egy nagyobb tálba a következőket az öntethez: - 3 ek extraszűz olívaolajt - 3-5 gerezd fokhagymát törjük át fokhagymaprésen - pár csepp frissen facsart citromlevé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát főzd puhára, majd turmixold le. Adagold hozzá a proteinport, ha kell, hígítsd az alaplével, amíg krémes krumplipüré állagot nem ad. Amikor már majdnem kész fűszerezd, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát megtisztítjuk, torzsáját kivágjuk, jól megmossuk és egyenletes vékony metéltre vágjuk vagy káposztagyalun legyaluljuk. Mikor levét kissé kiadja, jól kicsavarjuk. Mindi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA hagymát és a paprikát vágd egészen apró kockákra, majd olíva olajon dinszteld meg. Először a hagymát, majd néhány perc után a paprikát is tedd hozzá. Majd add hozzá a paradicsom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű