Családireceptkönyv.hu

Bulgur párolt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 ek zsír v oliva
200 gr bulgur
4 dl vegetás víz

Elkészítés:


A bulgurt megmosni, lecsepegtetni, kis zsiradékon megfuttatni, bele a bulgurt és 4 dl forró vízzel rotyogtatni takarékon. 10-15 perc amíg felszívja.

Trükkök, tippek, praktikák:


Gyakorlatilag pont úgy készül, mint a klasszikus párolt rizs. Használhatjuk köretként, salátához, rakott zöldségekhez, húsgombóchoz stb. Jó étvágyat!

Bulgur párolt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Montenegrói tepsis krumpli recept
Montenegrói tepsis krumpli recept

Meghámozzuk a krumplit és egyforma darabokra szeljük. Jól összekeverjük a kukoricadarával, szezámmaggal, pirospaprikával, ételízesítővel és az olajjal, tepsibe tesszük, majd beled...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar RIZS
RIZS

Tökéletes rizs – Gordon Ramsay módszere szerint (videó) A videón Gordon Ramsay basmati rizst készít. Kimér 400g basmati rizst, szűrőbe teszi, majd folyó víz alatt, hideg vízzel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Virslispirál
Virslispirál

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sült zeller hasábburgonya helyett recept
Sült zeller hasábburgonya helyett recept

A fűszereket összekeverjük, kis üvegcsébe töltve hűvös, naptól és párától védett helyre tesszük. Hat hónapig használhatjuk húsok és zöldségek ízesítésére. Sült zeller A zellert...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk