- 1 csésze lencse,
- só, babérlevél,
- 2 virsli,
- 1 fej lilahagyma,
- 1 csemege uborka,
Mártás:
- majonéz,
- tejföl,
- bors,
- citromlé,
- cukor,
Lencsét megfőzzük, sós, babérleveles vízben. Amikor elkészült, leszüröd, bele főtt virsli karika, lilahagyma, csemege uborka kerül. Rá majonéz, mustár, tejföl, bors, citromlé, porcukor keveréke. Jól lehűtve nagyon finom.
A húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajtta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megmossuk, felszeleteljük, a hagymát felaprítjuk és az olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a babérlevelet, a paradicsompürét, a cit...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesElőkészítjük és egy nagyobb lehetőleg üveg tálba tesszük a hozzávalókat. A virslit megfőzzük és fél cm vastagra karikázzuk. A retket tisztítás után fél főre vágjuk (nem kell hajszá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA szárított kenyeret tegyük egy kevéske vízbe, és hagyjuk hadd ázzanak be. Eközben tisztítsuk meg és aprítsuk fel a zöldségeket.Amikor a kenyér megpuhul, facsarjuk ki, majd morzsol...
Elkészítési idő: 15+40 perc Nehézség: Könnyű