1 kg burgonya
20 dkg pulykasonka
30 dkg bacon
1 evőkanál vaj
só, bors
olaj
A burgonyát megtisztítjuk és 5-6 darabra vágjuk, a méretüktől függően. Sós vízben félig főzzük, nem kell, puhává váljon. Ezt követően leszűrjük és amíg még meleg átkenjük a vajjal és sózzuk, borsozzuk, majd minden darab burgonyát egy szelet sonkába csomagolunk, ezután pedig egy darab baconbe. Kiolajozott tepsibe tesszük és 10 percen át sütjük 180 fokon. Meg is forgatjuk, hogy minden oldala egyenletesen átsüljön.
Az alapanyagokból a virsli , 1 tojás kivételével kelesztőtálban tésztát gyúrok, majd lefedve duplájára kelesztem . Ezután a tepsi méretének megfelelőre kinyújtom . A kinyújtott tés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Készítsd elő a hozzávalókat, a hagymát pucold meg, 2. Végy elő egy mélyebb, nagy serpenyőt, és egy kis olajon dinszteld meg a hagymát, amikor pedig már félig üveges, add...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA felcsikozott, befüszerezett pulykamellet serpenyőben (én HOT PAN-t használtam) kevés olajon megpárolom és készre sütöm. A zöldségeket felkarikázom, a krumplit hasábra vágom és...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítés: A brokkolit szedjük rózsáira, majd enyhén sós vízben főzzük pár perc alatt puhára. Ezután szűrjük és csepegtessük le. A tésztát szintén főzzük puhára enyhén sós víz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű