Bármilyen kelt tészta, legyen az édes vagy sós
A tésztát tenyérnyi labdává gyúrjuk és kelesztés után kinyújtjuk. A közepébe teszünk egy kocka csokit, vagy sajtot, félbe hajtjuk és a széleket összenyomkodjuk. Gofrisütőben készre sütjük.
Az élesztőt 1 dl langyos tejben pici cukorral felfuttatjuk. A többi hozzávalót tálba mérjük, hozzáöntjük a megkelt élesztőt, és tésztát dagasztunk belőlük. Lefedve, langyos helyen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót egy tálban villával összetörjük. Hozzáadjuk a mézet, a kekszet és alaposan összedolgozzuk. Vizes kézzel apró golyókat formázunk és egy tálvára rakjuk. 30 percre a fagyaszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hideg vajat lereszeljük a a sajtreszelőn és 20 percig puhulni hagyjuk. Az élesztőt, a cukorral langyos tejben felfuttatjuk. A vajat a liszttel, cukorral, sóval el...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót egy tálban finomra összetöröm, a kenhetőre lágyított margarint hozzáadom és jól elkeverem. Külön edényben felverem a tojásokat, hozzáadom a cukrot, habosra keverem, beleönt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű