toast kenyér
hagyma
olaj
paradicsomlé vagy konzerv paradicsom
tejföl
sonka
sajt (mozzarella, trappista, egyebek)
só,bors, pici cukor, fűszerek, ki mit szeret
A hagymát megdinsztelem az olajon, hozzáadom a paradicsomot és megfűszerezem (kb mint a tojáspörkölt alapját). A kenyeret lerakom egy magas falú tepsiben. Bőven meglocsolom a paradicsomos szósszal. Sonkát rétegezek rá, egész szeletben, majd mozzarellaszeleteket teszek rá. Még egy réteg kenyér, paradicsom, sonka, sajt, a tetejére megint kenyér, paradicsom, majd vastagon sajt. 220 fokon kb 15 perc alatt megsül.
Az összes hozzávalót tegyük bele egy turmixgépbe, majd pépesítsük össze az egészet. A masszát vigyük fel a problémás területre, hagyjuk rajta 15 percig. Ezután langyos vízzel mo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA portobello gombákat megtisztítjuk, a tönkjüket kitörjük. A petrezselymet, a snidlinget és a gombaszárat felaprítjuk. A krémsajtot sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a zöldfűszereket...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat meghámozzuk, majd jól megmossuk és kettévágjuk. A közepüket kivágjuk, majd kivajazott tepsibe tesszük őket. A hagymát felkockázzuk és kevés olívaolajon megdinszteljük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMa ebédre lazacot készítettem zellerhasábokkal
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű