menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött hús másképp


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Összetevők
1 kiló darálthús
2 tojás
1 csésze zsemlemorzsa
2 teáskanál só
1 teáskanál bors
1 evőkanál fokhagyma por
Alufólia
4-6 szelet sonka
6-8 szelet sajt
2 csésze spenót vagy gomba, ki mit szeret
10-12 szelet bacon

Elkészítés:


Egy nagy tálban összekeverjük a darált húst,a tojást,a morzsát, sóval, borssal és fokhagyma porral.
A keveréket a egy közepes fóliával bélelt sütőlapra tesszük és osszuk szét egyenletesen.
Tegyük rá a sonkaszeleteket,a sajtot, és spenótot (gombát).
Az alufólia segítségével tekerjük fel. Terítsünk le fóliát, tegyük rá a bacon szeleteket, hogy fedjék egymást. Tegyük bele a hústekercset óvatosan és a fólia segítségével göngyöljük fel. Először süssük fóliában 30-35 percig 180 fokon, majd csomagoljuk ki és süssük pirosra a bacont 20 percig 260 fokon.

Töltött hús másképp

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sertésszelet -család kedvence
Sertésszelet -család kedvence

A karaj szeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk. Eredetileg ez az étel karajból készül, de ha valaki nem szereti a szárazabb húsokat, nyugodtan készíth...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Közepes
share
Avatar Borsós tokány burgonyakrokettel
Borsós tokány burgonyakrokettel

Felrakjuk főni a kroketthez a krumplit. A húst alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, vékony csíkokra vágjuk. Hagymát apróra vágjuk. A szalonna bőrét levágjuk, és kis kockákra vágju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Mustáros-tejfölös karajszeletkék
Mustáros-tejfölös karajszeletkék

A húst vékony szeletekre, majd nagyobb kockákra vágjuk. Kevéske olajon fehérre pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Felöntjük vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Bakonyi sertésszelet
Bakonyi sertésszelet

1. A húst felszeleteljük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. 2. Beleforgatjuk a lisztbe, majd forró zsírban mindkét oldalukat kissé megpirítjuk. A hússzeleteket kivesszük a z...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk