Összetevők
1 kiló darálthús
2 tojás
1 csésze zsemlemorzsa
2 teáskanál só
1 teáskanál bors
1 evőkanál fokhagyma por
Alufólia
4-6 szelet sonka
6-8 szelet sajt
2 csésze spenót vagy gomba, ki mit szeret
10-12 szelet bacon
Egy nagy tálban összekeverjük a darált húst,a tojást,a morzsát, sóval, borssal és fokhagyma porral.
A keveréket a egy közepes fóliával bélelt sütőlapra tesszük és osszuk szét egyenletesen.
Tegyük rá a sonkaszeleteket,a sajtot, és spenótot (gombát).
Az alufólia segítségével tekerjük fel. Terítsünk le fóliát, tegyük rá a bacon szeleteket, hogy fedjék egymást. Tegyük bele a hústekercset óvatosan és a fólia segítségével göngyöljük fel. Először süssük fóliában 30-35 percig 180 fokon, majd csomagoljuk ki és süssük pirosra a bacont 20 percig 260 fokon.
A karaj szeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk. Eredetileg ez az étel karajból készül, de ha valaki nem szereti a szárazabb húsokat, nyugodtan készíth...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesFelrakjuk főni a kroketthez a krumplit. A húst alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, vékony csíkokra vágjuk. Hagymát apróra vágjuk. A szalonna bőrét levágjuk, és kis kockákra vágju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vékony szeletekre, majd nagyobb kockákra vágjuk. Kevéske olajon fehérre pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Felöntjük vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult és...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A húst felszeleteljük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. 2. Beleforgatjuk a lisztbe, majd forró zsírban mindkét oldalukat kissé megpirítjuk. A hússzeleteket kivesszük a z...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű