50gr. Psyllium (útifümaghéj)
50gr. darált napraforgó,
50gr. darált tökmag,
30 gr. darált szezámmag,
2evőkanál szőlőmagolaj,
2 tojás,
2 teáskanál Himalája só,
1teáskanál szódabikarbóna vagy gluténmentes sütőpor és
kb. 4dl. langyos víz.
Összekeverjük, előmelegített gofrisütőben kisütjük.
Ebből a mennyiségből 8 nagyobb méretű készült.
Igazán ízes. Kevesebb sóval lekvárral is ehető.
1. Egy tálba öntjük a langyos vizet, majd belekeverjük a cukrot, majd az élesztőt is belemorzsoljuk. 2. Hagyjuk felolvadni benne az élesztőt. 3. Ha felolvadt az élesztő hozzáadju...
Elkészítési idő:Bedagasztjuk a hozzávalókat,én mindent a hűtőből vettem ki. Kelesztés kb 40 percig Kinyújtom, olvasztott vajjal lekenem a tésztát, feltekerem mint a bejglit Ismét kelesztés kb...
Elkészítési idő: 2 óra +A fotó az internetről van! Nem saját, csupán a fonás miatt tettem fel. Összekeverem a liszttel a porcukrot, a felfuttatott élesztőt és a tejet. Picit hagyok a 2,5 dl.ből, mert...
Elkészítési idő: 2 óraEgy hőálló bögrében meglangyosítjuk a tejet és a vajat. A kenyérsütő üstjébe beleöntjük a langyos tejes-vajas keveréket, és a 2 tojást kicsit összekeverve beletesszük...
Elkészítési idő: