240 g puha vaj -nem margarin-
300 g porcukor
125 ml tejszín
180 g fehér csokoládé
1 tk vanília kivonat
Olvasszuk fel a csokoládét vízgőz fölött. Igyekezzünk jó minőségű fehér csokoládét vásárolni,
mert a gyengébb minőségnél előfordul, hogy be grízesedik olvasztás közben.
A vajat keverjük habosra a porcukorral.
Adjuk hozzá a tejszínt és a vanília kivonatot.
Miután langyosra hűlt a csokoládé azt is keverjük bele a vajkrémbe. Jó alaposan keverjük át.
A kekszet darabokra tördeljük. A csokoládét is feldaraboljuk és a vajjal együtt egy edénybe tesszük, felolvasztjuk, amikor már folyékony, hozzákeverjük a tejszínt is. A kekszet bel...
Elkészítési idő:A margarint és a tejet felmelegítem és összekeverem a többi hozzávalóval.
Elkészítési idő:A tojást a cukorral, pici sóval összekeverem, majd a mazsolán és az olajon kívül minden hozzávalót jól összekeverek. A serpenyőben az olajat felhevítem és beleöntöm a masszát. Álla...
Elkészítési idő: