Recept 1 adaghoz (kb.200db,soknak tunik,de higgyetek el,sutni sokkal tovabb tart,mint elpusztitani): 1kg simaliszt,3dl krist.cukor,1cs.van.cukor,2 tojas sargaja, fel sutovaj (125g felolvasztva,de nem forron),8 evokanal olaj,1 l tej, 1 l viz. A tojassargakat elkeverjük a cukrokkal utana hozzaontjuk a vajat,elkeverjuk.hoozaadjuk az olajat,elkeverjuk.ezutan nagyon lassan hozzaadjuk a lisztet,kozben keverjuk,a vegen pedig a tejet+vizet lassan,ovatosan,folyton keverve,vigyazva, h ne legyen csomos (ez jo hosszu folyama, sokat kell lassan keverni). Az a jo, ha szobahomersekleten hagyjuk pihenni a palacsinta tesztahoz hasonlo keverekunket (en altalaban 20 perc pihit mindig hagyok neki, de1-2 ora sem art), de olyankor is idokozonkent keverni kell, csakugy,mint sutes kozben
A cukrot, tojást, kakaót és a margarint összeelegyítjük, és gőz fölött felfőzzük. Ezt követően hozzáadunk 25 dkg összedarabolt vagy darált kekszet, 10 dkg mazsolát és 10 dkg durvár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés:A piskótához a tojások fehérjéből kemény habot verünk. A tojások sárgáját a cukorral kikeverjük, majd beledolgozzuk a lisztet, sót és beleszitáljuk a sütőport. A sárga k...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA gesztenyemasszát villával összetörtem, édesítettem, majd elkevertem az aprítógépben “morzsásított” keksszel. Hozzáadtam a kakaóport, a narancslevet és a lekvárt. Negyed órára áll...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, majd berakjuk a hűtőbe kb. 1 órára. Kinyújtjuk kb. 1 cm vastagra, és kiszaggatjuk. Előmelegített sütőbe rakjuk sütőpapíros tepsin, amikor éppen barnu...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű