Családireceptkönyv.hu

Automata


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Mariann Szakály, 2015. január 23., 10:21

fok/perc

Csemege uborka: 85-25 vagy 90/30 vagy akár 80/20 is elég, hogy roppanós maradjon.

Kovászos uborka: 80/20 vagy 85/25

Csalamádé: 85/25 80/20

Svéd uborka: 85/25

Tv paprikában lilakáposzta: 95/30

Alma paprika: 80/20

Mama féle főtt paprika saláta: 80/20



Cékla:(főzött) 100/120



Minden lekvár: 95/30



Őszibarack befőtt: 90/30

Natúr málna, ribizli: 90/30

Natúr szamóca, meggy : 90/30

Reszelt, párolt alma: 80/20



Párolt lilakáposzta: 90/30

Padlizsánkrém: 95/30

Gomba párolva: 100/110 legközelebb 160 percig fogom

Szeletelt paradicsom sóval: 95/30

Sült paradicsom: 95/30



Lecsó húsféle nélkül: 95/30



Minden főtt készétel(töltött káposzta, pörkölt, gulyás, húslevesek, karfiolleves, lecsó kolbásszal, szalonnával,bolognai, stb. ) 100/120

Főtt készétel, amiben máj vagy gomba van (pl. májkrém, gombás bármi) : 100/160



Cukkinit csak reszelve 5 percig enyhén sós vízben főzöm, NEM AUTOMATÁZOM, forró, steril üvegbe forrón beletöltve törölközővel bélelt hűtőtáskába teszem 24 órára

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Befőttek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Aszalt paradicsom (Lajos Mari)
Aszalt paradicsom (Lajos Mari)

. A rozmaringot leöblítjük, tűlevélkéit lecsipkedjük, finomra vágjuk. A sütőt előmelegítjük 100 °C-ra (még jobb légkeveréssel 75 °C-ra). A paradicsomokat megmossuk, félbevágjuk (A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Uborkasaláta befőzőautomatával
Uborkasaláta befőzőautomatával

Az uborkát megmosom (de nem hámozom meg) felkarikázom és üvegekbe rakom. A fokhagymát hajszál vékonyan felszeletelem és elosztom az uborkákon. Minden üvegbe szórok mustármagot és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
"Alma-nutella"
"Alma-nutella"

Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk és apróra daraboljuk. Egy fazékban a vízzel lefedve addig főzzük, míg pépes nem lesz. Ha az alma puha, akkor már botmixerrel is segíthetünk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Birsalma chutney
Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar ZSUZSANNA Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Birsalma chutney

A chutneyt készíthetjük kész birsalmakompótból vagy citromos, szegfűszeges, kevés cukorral ízesített vízben megfőzött nyers birsalmából is. Először lecsepegtetjük a birsalmát. Az...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk