Mariann Szakály, 2015. január 23., 10:21
fok/perc
Csemege uborka: 85-25 vagy 90/30 vagy akár 80/20 is elég, hogy roppanós maradjon.
Kovászos uborka: 80/20 vagy 85/25
Csalamádé: 85/25 80/20
Svéd uborka: 85/25
Tv paprikában lilakáposzta: 95/30
Alma paprika: 80/20
Mama féle főtt paprika saláta: 80/20
Cékla:(főzött) 100/120
Minden lekvár: 95/30
Őszibarack befőtt: 90/30
Natúr málna, ribizli: 90/30
Natúr szamóca, meggy : 90/30
Reszelt, párolt alma: 80/20
Párolt lilakáposzta: 90/30
Padlizsánkrém: 95/30
Gomba párolva: 100/110 legközelebb 160 percig fogom
Szeletelt paradicsom sóval: 95/30
Sült paradicsom: 95/30
Lecsó húsféle nélkül: 95/30
Minden főtt készétel(töltött káposzta, pörkölt, gulyás, húslevesek, karfiolleves, lecsó kolbásszal, szalonnával,bolognai, stb. ) 100/120
Főtt készétel, amiben máj vagy gomba van (pl. májkrém, gombás bármi) : 100/160
Cukkinit csak reszelve 5 percig enyhén sós vízben főzöm, NEM AUTOMATÁZOM, forró, steril üvegbe forrón beletöltve törölközővel bélelt hűtőtáskába teszem 24 órára
a répát megpucoljuk ,karikára vágjuk és 6 dl vizben puhára főzzük :: Turmixoljuk -a narancsot + citromot kicsavarjuk -a turmixolt répához adjuk a narancs + citrom levét...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz almát megmostam, meghámoztam, kockára vágtam, egy kis vízzel összeturmixoltam , a ringlót megmostam, kimagoztam, megfeleztem és az összes gyümölcsöt egy magas falú fazék összek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A dér csípte, teljesen érett, édes gyümölcsöt megmosom, kézzel egy kicsit összenyomkodom, és héjastól, magostól egy lábasba rakom. Ráöntöm a vizet, és lángelos...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű