4,5 dkg NoCarb rost sütőmix
1 db nagyobb házi tojás
1/2 teáskanál gluténmentes sütőpor(aki szereti és használja mehet bele csipet szárított élesztő is)
2 csipet himalaja só
csipet pizza fűszerkeverék
2 evőkanál kókuszolaj
és annyi mandulatejszín,hogy ne ragacsos,hanem jól formálható tésztát kapjun
Bedagasztottam,ment pihenni 20 percig a tésztám amíg előmelegítettem a sütőt 180 fokra(alsó-felső sütésen) ezt 4 részre osztottam,majd gömböt formáltam kinyújtottam vékonyra,hogy jól átsüljön,megtöltöttem spenóttal,paradicsommal,paprikával,sonkával és egy kevéske parmezánsajttal................tetejét megkentem tojással,megszórtam sajttal és kb 35-40 perc alatt kisütöttem őket!
Élem "Édes" Életem
De térjünk rá az egyelőre címben rekedt fogalommal. Receptek maradékokból. A NÉBIH és az OÉTI órákat zengene arról, hogy meddig fogyasztható a maradék étel. Bármilyen fura, sok az...
Elkészítési idő:pizzatészta 50 dkg lisztből. 10 részre osztva, elég nagy tojás alakúra nyújtva. Hosszában kettéhajtani és feltekerni. Éjszaka a hűtőben pihen. Reggel kiolvaszt simán magától. Mago...
Elkészítési idő:Sütőzacskóban süsd a csirkét kb fél óráig a választott hozzávalókkal!
Elkészítési idő:A hagymát megtisztítjuk és vastag karikákra vágjuk. A lisztet, a sütőport a tojással összedolgozzuk, felöntjük a vízzel és csomómentesre kavarjuk. Mikor elkészült, fél órára hűtőbe...
Elkészítési idő: 10 perc