4,5 dkg NoCarb rost sütőmix
1 db nagyobb házi tojás
1/2 teáskanál gluténmentes sütőpor(aki szereti és használja mehet bele csipet szárított élesztő is)
2 csipet himalaja só
csipet pizza fűszerkeverék
2 evőkanál kókuszolaj
és annyi mandulatejszín,hogy ne ragacsos,hanem jól formálható tésztát kapjun
Bedagasztottam,ment pihenni 20 percig a tésztám amíg előmelegítettem a sütőt 180 fokra(alsó-felső sütésen) ezt 4 részre osztottam,majd gömböt formáltam kinyújtottam vékonyra,hogy jól átsüljön,megtöltöttem spenóttal,paradicsommal,paprikával,sonkával és egy kevéske parmezánsajttal................tetejét megkentem tojással,megszórtam sajttal és kb 35-40 perc alatt kisütöttem őket!
Élem "Édes" Életem
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, majd éles késsel keresztben bevagdossuk (kb. 3-4 milliméterenként). A vágatokba beletesszük a szalonnát, a sajtot és a vékonyra felszeletelt go...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt. S...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában annyira megfőzzük, hogy éppen puha legyen, de még ne essen szét. Jó háromnegyed fővésében vesszük le, még melegen meghámozzuk, ha kihűlt, amennyire lehet egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű