1literes üvegenként/ 1ek 10%ecet és 1kk só, késhegynyi aszkorbinsav minden üvegbe.
100/45 automatáztam.
A szilvát alaposan mosd meg, a szárát szedd le, felezd el, magozd ki. Ha vannak benne hibás részek, azokat feltétlenül vágd ki. Tedd egy tiszta, magasabb peremű tepsibe, amit ecett...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA körtét meghámozva, kockára vágva üvegekbe raktam, tettem rá 1 teás kanál cukrot, 1 szem szegfűszeget, és pár fahéj darabot, felengedtem hideg vízzel, (tudom, hogy ez megosztó, de...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször válogasd ki, és mosd meg jól a feketeszedret: csak a hibátlan szemekből készülhet lekvár. Ügyelj rá, hogy semmilyen külső szemét vagy levéldarab ne kerüljön a lábosba. Font...
Elkészítési idő: 180 perc Nehézség: Könnyű