1. Kovászos uborka!Alul felül kapor, sós víz 1 literhez 3 evőkanállal elkeverve és ráöntve!3 napig érlelem.
2. Leszűröm a levet ,berakom az uborkát az üvegbe felöntöm zárom gépbe :90 fok 30 percre!Mikor kész kiveszem ne puhuljon és így pont roppanós marad!A téli eltevéshez kisebb uborkát kovászolok!
Mariann Szakály Az uborkát idén már 80/20.on fogom eltenni.
Karesz Évi Elkészíted a kovászost ahogy szoktad majd átszűröd a levet, az uborkát kisebb üvegekbe teszed, mehet rá a lé és befőzőautomatában 80 fokon 20 percig dunsztolod. Kiveszed a vízből mikor lejárt az idő, hogy ne puhuljon meg az uborka. Mehet a kamea polcára! szűröd
A répákat megpucoljuk, vastagabb karikákra vágjuk, és 6 dl vízben feltesszük főni. Egy jó fél óráig főzzük, amíg meg nem puhul, majd összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a narancsok és c...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fügét megmossuk, a szárát levágjuk, kisebb darabokra aprítjuk. A cukorral és a meghámozott, lereszelt almával sűrűre főzzük. Amikor elkészült, töltsük előzőleg csírátlanított bef...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA Piros bogyós gyümölcsszósz elkészítése lépésről lépésre Előkészítés: Az epret megmossuk, megtisztítjuk és 900 g-t kimérünk belőle, majd kb. a felét apróra vágjuk, a többit pépe...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz