20 dkg őrölt mandula
20 dkg őrölt eritrit
2 csepp mandula aroma
1 csomag étkezési zselatin és kb fél deci víz
a vizet a zselatinnal melegítjük(nem főzzük fel!)
majd az összes többi hozzávalóval jól összedolgozzuk,hagyjuk állni hűtőben majd úgy használjuk mint a rendes marcipánt............én jelen esetben szaloncukrot készítek belőle
Élem "Édes" Életem
mindent összekeverni és nagy tepsiben, vagy kivajazott kilisztezett kuglóf formában (2 sütésre elég az adag) 180 fokos sütőben kb 20-30 percig sütjük.
Elkészítési idő: 40 percAz élesztőt 1 dl tejjel, és egy kevés cukorral futassuk fel. A liszthez adjuk hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot, a tojást, a felfuttatott élesztőt, a maradék tejet, a citromhéj...
Elkészítési idő:A tejet a cukorral elkezdem forralni és folyamatosan keverem. Sajnos a tejkaramella türelmet igényel. Nekem a legmagasabb fokozaton kb. 50-60 percbe telt, míg elkészült. Bármilyen...
Elkészítési idő:Sütőpapírkoronggal béleljük a tortaforma alját. A zabkekszet ledaráljuk, összekeverjük az olvasztott vajjal, és egyenletesen a formába nyomkodjuk. Hűtőbe rakjuk. Lecsöpögtetjük a...
Elkészítési idő: