menu

Családireceptkönyv.hu

Marcipános szaloncukrok


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 dkg őrölt mandula
20 dkg őrölt eritrit
2 csepp mandula aroma
1 csomag étkezési zselatin és kb fél deci víz

Elkészítés:


a vizet a zselatinnal melegítjük(nem főzzük fel!)
majd az összes többi hozzávalóval jól összedolgozzuk,hagyjuk állni hűtőben majd úgy használjuk mint a rendes marcipánt............én jelen esetben szaloncukrot készítek belőle

Trükkök, tippek, praktikák:


Élem "Édes" Életem

Marcipános szaloncukrok

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Kekszrúd
Kekszrúd

A háztartási kekszet kézzel összetörjük (kb. egy darabot négy felé). A cukrot, a keserű kakaót, a lisztet szárazon összekeverjük, majd feltesszük főni a tejjel és az olvasztott m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Laura
Tejszínes álom
Tejszínes álom

A vaníliás pudingot a tejföllel, a porcukorral és egy kis rummal összedolgozunk. 2 dl habbá vert tejszínt is hozzákeverünk és 1 csomag zselatint is felmelegítve 3 kanál vízzel és e...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Nehéz
share
Avatar A legcsokisabb Brownie
A legcsokisabb Brownie

A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Vízgőz felett felolvasztjuk az étcsokit és a vajat. Közben összekeverjük a tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a csokoládéhoz adjuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Tünde
Diós -habos- lekváros
Diós -habos- lekváros

lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a cukrot, vaniliás cukrot, sütőport és a tojások sárgáját és összeállítjuk a tésztát. Két felé osztjuk. A tojások fehérjéből és a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk