Szoval a recept (trollanyu edesburgonyas tallernak hivja, engem az olajban sult krimplis pogacsara emlekwztet). Hozzavalok: 30 dkg edesnurgonya pure,1 db voroshagyma piritva, 5dkg gari, 3 ek.nyilgyokerliszt (en tapiokaval csinaltam), 1 ek kokuszliszt, so, 1/4 tk paleo sutopor. A meleg edesburg.purehez kell keveeni a hozzavalokat, a masszat allni kell hagyni par percig es keves zsirban v kokuszzsirban kisutni. A masszahoz lehet adni egy tojast is, de anelkul is jo.
1. Egy negyed kiló főtt, áttört burgonyát, kávéskanál sót, negyed kiló vajat, lisztet gyorsan összegyúrunk. 2. Negyedórai időközben háromszor nyújtjuk, negyedik nyújtásnál ujjn...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű175 fokon 55 percig sütjük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sonkaszeleteket félbevágom, így összesen 20 darabot kapok. 10 szeletet vékonyan megkenek mustárral, 10 szeletet pedig ecetes tormával. A felengedett tésztát lisztezett deszkán ol...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA liszteket a sütőporral és a fűszerekkel összekeverem, s elmorzsolom benne a vajat. Hozzáadom a reszelt sajtokat, s annyi hideg vizet, hogy jól nyújtható legyen. Kb. fél órára hűt...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű