Szoval a recept (trollanyu edesburgonyas tallernak hivja, engem az olajban sult krimplis pogacsara emlekwztet). Hozzavalok: 30 dkg edesnurgonya pure,1 db voroshagyma piritva, 5dkg gari, 3 ek.nyilgyokerliszt (en tapiokaval csinaltam), 1 ek kokuszliszt, so, 1/4 tk paleo sutopor. A meleg edesburg.purehez kell keveeni a hozzavalokat, a masszat allni kell hagyni par percig es keves zsirban v kokuszzsirban kisutni. A masszahoz lehet adni egy tojast is, de anelkul is jo.
A lisztben elmorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a sót és a túrót és alaposan összedolgozzuk. Lisztezett felületen ujjnyi vastagra nyújtjuk a tésztát, olvasztott vajjal megkenjük a felü...
Elkészítési idő:A gesztenye masszát kiolvasztjuk. A magokat kávédarálóval, vagy aprító géppel ledaráljuk, minél kevésbé szemcsés annál jobb. Majd az összes többi hozzá valóval összekeverjük. Elősz...
Elkészítési idő:A langyos tejben elkeverjük a cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk - ez kb. 10 perc. Az átszitált lisztben elkeverjük a sót, elmorzsoljuk benne a vajat, hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: