Szoval a recept (trollanyu edesburgonyas tallernak hivja, engem az olajban sult krimplis pogacsara emlekwztet). Hozzavalok: 30 dkg edesnurgonya pure,1 db voroshagyma piritva, 5dkg gari, 3 ek.nyilgyokerliszt (en tapiokaval csinaltam), 1 ek kokuszliszt, so, 1/4 tk paleo sutopor. A meleg edesburg.purehez kell keveeni a hozzavalokat, a masszat allni kell hagyni par percig es keves zsirban v kokuszzsirban kisutni. A masszahoz lehet adni egy tojast is, de anelkul is jo.
A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a sót, a borsot és a reszelt sajt 3/4-ét összekeverjük. A tojást a joghurttal elhabarjuk, hozzáadjuk a lisztes keverékhez, és az egészet ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszteket összekeverjük, kis mélyedést alakítunk ki a közepén, ide öntjük az olajat, s a liszttel összekeverjük. A langyos vízbe tesszük a sót, majd apránként adagoljuk a liszthe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elkeverjük a sütőporral, sóval és 20 dkg reszelt sajttal, majd a szobahőmérsékletű margarinnal és tejföllel elmorzsoljuk. Lágy tésztát gyúrunk belőle. Lisztezett gyúró...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA vaj hűtő hideg legyen. Nem olvasztjuk meg, nem matatunk vele.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű