2 nagy fej vöröshagyma
maradék sült vagy főtt hús
baconszalonna
főtt tojás,csipet só,bors
rétegeztem amíg el nem fogyott minden,majd parmezánnál megszórtam a tetejét,fedett jénaiban sült,utolsó 5 percben a tetejét levéve rápirítottam a sajtot.Mivel a nyers hagyma enged annyi levet én nem tettem rá plusz folyadékot.Aki igényli mehet rá tojással elkevert tejszín(növényi vagy amit használsz)
Élem "Édes" Életem
A pacalt több vízben átmosom, forró vízzel leforrázom, majd csíkokra vágom. A bográcsot a zsírral körbekenem, a maradékot az alján hagyom, és ezen megpárolom a vörös hagymát. Megfu...
Elkészítési idő: 6 óra Nehézség: NehézA zöld spárga fás végeit letörjük, a zsenge részt feldaraboljuk, a sípokat félretesszük. A krumplit és a zöldhagymát megtisztítjuk, feldaraboljuk. A vajat egy lábasban megolvasztju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt 200 fokra kapcsoljuk. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Lehet, hogy még egy kis vizet adnunk kell hozzá, hogy jól formázható legyen. 2. Míg pihen a tészta, addig fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizshez150 gramm jázmin rizs2.5 liter víz/alapléA tálaláshozszójaszószmogyoróújhagyma zöldje
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű