2 nagy fej vöröshagyma
maradék sült vagy főtt hús
baconszalonna
főtt tojás,csipet só,bors
rétegeztem amíg el nem fogyott minden,majd parmezánnál megszórtam a tetejét,fedett jénaiban sült,utolsó 5 percben a tetejét levéve rápirítottam a sajtot.Mivel a nyers hagyma enged annyi levet én nem tettem rá plusz folyadékot.Aki igényli mehet rá tojással elkevert tejszín(növényi vagy amit használsz)
Élem "Édes" Életem
A french toast, vagyis édes bundás kenyér készítéséhez szeleteld fel a kenyeret vagy kalácsot ugyanúgy, ahogy egy rendes bundás kenyérhez tennéd. Ha kenyérből készíted, akkor ehhez...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mangalicazsírt megfelelő nagyságú lábasban vagy bográcsban felhevítjük és a finom, apróra vágott makói vöröshagymát beletéve félig megpirítjuk. Hozzáadjuk a szegedi őrölt fűszerp...
Elkészítési idő: 4-6 óra Nehézség: KözepesA megtisztított zöldbabot feldaraboljuk, és sós, fokhagymás vízben -nem túl puhára -megfőzzük. Leszűrjük, a főzőlevet lehűtjük. A lisztből, a vajból és 2 dl főzőléből besamelt kėsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, paprikát, fokhagymát kockákra vágjuk, olajban megfonnyasztjuk, bele a fűszerpaprikát. 2 dl vízzel felengedjük, bele a lecsóalapot, és a paradicsomlevet, ételízesítőt, a...
Elkészítési idő: 1-1,5óra Nehézség: Könnyű