olaj, tojás, só,
Tojásokat alaposan felverem, megsózom, és jól elkeverem.
A gázt meggyújtom. A serpenyőbe kevés olajat hevítek, ráöntöm a tojást és ízlés szerint megsütöm.
(kocsonyásra, keményebbre, kavargatva)
A szalonna bőrét levágjuk és felkockázzuk.Az étolajon elkezdjük a szalonna zsírját kiolvasztani. A cukrot rászórjuk, elkeverjük. Ez szépen karamellizálódni fog.Közben a vöröhagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPecurke proprziti sa lukom . Meso iseci na snicle. Redati u vatrostalnu ciniju, meso- pecurke - meso - pecurke dok ima materijala pa preliti sa neutralnom pavla...
Elkészítési idő: 2 ora Nehézség: KönnyűA darált húst, darált kolozsvári szalonnát, tojást, fűszereket, hagyma, fokhagyma, félig megfőtt rizst (igen,én félig megfőzöm, szokás kérdése) jól összegyúrjuk, s hagyjuk állni le...
Elkészítési idő: 240 perc Nehézség: KözepesA burgonyákat meghámozzuk, karikákra vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük a levét. Rászórjuk a maréknyi lisztet, a felvert tojást megsózzuk, ráöntjük a burgonyára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű