1 1/2 bögre apróra reszelt sárgarépa
2 tojás
1/2 bögre reszelt sajt
3 evőkanál gluténmentes, alacsony szénhidráttartalmú, vagy paleo liszt
só, bors
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra és egy tepsit bélelj ki sütőpapírral.
Keverd össze a hozzávalókat és formázz belőle kis gombócokat, amelyeket egyesével lapíts el a sütőpapíron.
Süsd az egyik felét 10 percig majd óvatosan fordítsd meg és a másik felét is pirítsd 5 percig.
A húst összedolgozom a fűszerekkel és a zsírból is rakok bele, majd pogácsát formázok belőle és kisütöm kevés zsíradékon. 1 tojás sárgáját, pici mustárral, pici citromlével, ízlés...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA töltelék szabadon variálható, az alap lehet paradicsomos vagy tejfölös, a többi pedig szintúgy a fantáziánkra és az ízlésünkre van bízva, vagy arra hogy éppen mit találunk a hűtő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertés combot kockákra vágjuk. A vöröshagymát felkockázzuk, majd megdinszteljük. Beletesszük a húst és a felszeletelt zöld paprikát és a feldarabolt paradicsomot. Ízlés szerint f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt sós vízben megfőzzük. Közben a tojásokat is felrakjuk főni. Mikor a karfiol elkészült a felét kivajazott hőálló edénybe tesszük. A tojásokat felszeleteljük és ráhalmozzu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű