menu

Családireceptkönyv.hu

Sült hús cseresznyemártással (paleo)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tetszés szerint sült hús

a mártáshoz:
50 dkg magozott cseresznye, vagy meggy
2 dl vörösbor
2 filter (vagy teatojásnyi) forralt bor fűszerkeverék
1/2 citrom leve
2 evőkanál eritritol (xilit vagy nyírfacukor)
10 dkg Totu krém extra
2dkg manióka liszt 1 dl vízben elkeverve

Elkészítés:


A cseresznyét a borral, a fűszerkeverékkel, a citrom levével, csipetnyi sóval és az édesítővel felforraljuk. Pár percig főzzük, ezalatt a bor alkoholtartalma (70 fok fölötti hevítéskor) elpárolog. Hozzákeverjük a Totu krém extrát. Kiforraljuk. Elzárjuk alatta a lángot. Végül hozzákeverjük a kevés vízzel elegyített manióka lisztet. Ízlés szerint melegen, vagy jól lehűtve (mi így szeretjük) sült húsok mellé kínáljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://panitakedvencei.blogspot.hu/2016/06/kacsacomb-meggymartassal-paleo.html

Sült hús cseresznyemártással (paleo)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Krumplis-kolbászos omlett
Krumplis-kolbászos omlett

Krumplit meghámozzuk, karikára felszeleteljük és kevés olajon sütjük. Kolbászt és a hagymát felszeleteljük hozzáadjuk a krumplihoz és tovább sütjük. A tojásokat felverjük, sózzuk-b...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tutajos
Tutajos

Elkészítés: A kis kockára vágott, kiolvasztott szalonna zsírjában kb. 10-15 perc alatt aranysárgára pirítjuk a tarhonyát. Ezután beletesszük a finomra vágott hagymát, kétszer-három...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: ani44
gyors vacsora lesz.
gyors vacsora lesz.

A krumplit mindenki szereti, így ezzel az étellel mellé találni igazából nem nagyon lehet. A különlegessége, hogy nem szokásos étel,hamar kész, nem kell ott állni mellette és lakta...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gabriella
Karalábés húsgombóc
Karalábés húsgombóc

A darált húsból a töltött káposztához való tölteléket készítünk, pirospaprika nélkül. A karalábékat felkockázzuk, lábasba tesszük, a töltelékből apró gombócokat készítünk, hozzátes...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk