menu

Családireceptkönyv.hu

Rakott karfiol (x)


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


később

Elkészítés:


később

Rakott karfiol (x)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Pásztor tarhonya
Pásztor tarhonya

A szalonnát zsírjára pirítom, kiveszem a lábasból és félre teszem. A visszamaradt zsíron megpirítom az apróra vágott hagymát, megszórom, fűszerpaprikával ráteszem a kicsi kockára v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Csirkés toast
Csirkés toast

A sült csirkét kisebb, körülbelül egyforma szeletekre vágjuk. A toast kenyereket a megszilárdult mártással (pecsenyelé) vékonyan megkenjük, ráhalmozzuk a húst, a reszelt sajtot, é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar PAPRIKÁS KRUMPLI GAZDAGON
PAPRIKÁS KRUMPLI GAZDAGON

Egy-két evőkanál olajon megsütjük a szalonnát, aztán kivesszük és félretesszük. A visszamaradt zsiradékon üvegesre sütünk egy fej kockákra vágott hagymát. Hozzáadjuk a lehéjazott,...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rattner-féle téli töltött káposzta
Rattner-féle téli töltött káposzta

A füstölt húst - lehetőleg tarját - előző nap (nem kuktában) lassú tűznél puhára főzzük, és a saját levében hagyjuk kihűlni. Velefőzünk 30 dkg vastag füstölt szalonnát bőre nélkül....

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk