később
később
A hagymát megpucoljuk, apróra daraboljuk. Kevés olajat hevítünk, ebben a vöröshagymát üvegesre pirítjuk. A hagymát sózzuk, így több levet ereszt, majd borsozzuk. Hozzáadjuk a lecs...
Elkészítési idő: 120 percA tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, és lágy tésztát gyúrunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és elegyengetjük benne. A sűrített paradicsomot fél dl vízzel összekev...
Elkészítési idő:Az öntöttvas vokban forró olajon szójaszósszal pirosra sütöm a laskára vágott csirkemellet. (Pulykamell, karaj is lehet, de azokat tovább kell sütni.) Beleteszem a kockára vágot...
Elkészítési idő:A nokedli tésztát összekeverem, majd forró, lobogó sós vízben kiszaggatom, megfőzöm és leszűröm. A szalonnát apró kockára vágom és kisütöm a zsírját. A tojásokat felverem, hozzáado...
Elkészítési idő: