• 75 dkg gomba (nagy fejek)
• 1 fej vöröshagyma
• só
• bors
• 4 tojás
• zsemlemorzsa
• liszt
• olaj
A megpucolt gombafejeket sózzuk, borsozzuk, a szárakat apróra vagdaljuk, és a megdinsztelt vöröshagymán puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk, majd 2 tojással megkötjük.
Az előkészített gombafejekbe 1-1 kanál dinsztelt gombát teszünk, majd bepanírozzuk (liszt, tojás zsemlemorzsa), és olajban szép pirosra sütjük.
Párolt zöldséggel tálaljuk.
Párolt zöldséggel tálaljuk.
Ez olyan mindent bele, korántsem a klasszikus recept.. :) Besamel mártás Olvaszd meg a vajat és pirítsd meg benne a lisztet 2-3 percig. (világos rántást készítesz) Bár nem a kla...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA d.húst, a rízst és a fűszereket alaposan összekeverjük és gombócokat formálunk. A karalábét megtisztítjuk lereszeljük, majd vizet öntünk rá sót, ételízesítőt teszünk bele. Ha fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemell filéket megmossuk. A fűszereket, a mézet és a mustárt ízlés szerint összekeverjük, majd a csirkemelleket minkét oldalon alaposan bekenjük a fűszeres masszával. Tepsibe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk és két evőkanál olajon mindkét oldalát pirosra sütjük. Ezután 1 dl vizet aláöntve, félpuhára pároljuk. Amíg a hús párolódik a tésztát for...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű