leveles tészta
alaplé
csirkemell
olaj
vaj
répa
fokhagyma
vöröshagyma
krumpli
kakukkfű
szárított petrezselyem
só, bors
A leveles tésztából köröket vágunk ki, majd megsütjük.
Alaplevet készítünk. (Alaplé: Vízben feloldunk ételízesítőt, vagy húsleves kockát.)
A csirkemellet fehéredésig sütjük kevés olajon.
Vajon a répát puhára pároljuk.
Hozzáadjuk a vöröshagymát és ízesítjük, majd krumplit teszünk bele.
Puhulásig pároljuk, majd fokhagymaporral.
Kakukkfűvel, petrezselyemzölddel ízesítjük.
Felöntjük az alaplével és összefőzzük, majd hozzáadjuk a csirkemellet.
A megsütött leveles tésztában tálaljuk.
A csirkemájat hártyázzuk le, távolítsuk el az ereket, és tisztítsuk meg az epétől. A tejet mérjük keverőtálba, adjuk hozzá a fokhagymagerezdeket, borsot és a majoránnát. A tiszta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét előző este beáztatjuk. A megtisztított húst felkockázzuk. A megtisztított vöröshagymát apróra összevágjuk, a megtisztított sárgarépát felkarikázzuk. Pár evőkanál olajon...
Elkészítési idő: 105 perc Nehézség: KönnyűA húsgombóchoz gyúrd egybe a darált húst, a hagymát, a tojást, a rizsszemtésztát, a sót és a fűszereket. Használj kicsit több borsot, mint szoktál, nagyon jól illik a töltött papri...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűFőzd meg a rizst a szokásos módon. Melegíts fel egy serpenyőt, és olajozd meg. A csirkét és a brokkolit enyhén pirítsd meg. Add hozzá a barna rizst, és keverd össze. Szórd rá a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű