50 dkg tarhonya
20 dkg zöldborsó
1 közepes db vöröshagyma
40 dkg burgonya
20 dkg kolbász
30 dkg lecsó
1 ek fűszerpaprika
só ízlés szerint
5 ek napraforgó olaj
1 l víz
Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát.
Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a karikára vágott kolbászt, zöldborsót, kockára vágott burgonyát, lecsót, és ízlés szerint sózzuk.
Ráöntjük a vizet. Kb. 30 perc múlva hozzáadjuk a tarhonyát, felengedjük annyi vízzel amennyi ellepi, és addig főzzük amíg elfől a leve.
A húst megmossuk és felszeleteljük, majd egy kiolajozott tepsibe tesszük. Fűszerezzük és jól elkeverjük, hogy mindenhová jusson, majd meglocsoljuk az olajjal és 180 fokos sütőben p...
Elkészítési idő:A tepsit (vagy jénai tálat) kivajazom, a meghámozott, vékony szeletekre vágott krumpli felét egyenletesen belehalmozom, fűszerezem. A következő sorban a vékonyra szeletelt csirkeme...
Elkészítési idő:A hagymát és a szalonnát apró kockára vágjuk (nekem a szalonnát ki kellett hagynom) és kolbásszal, (virsli) a felkarikázott az olajon megpirítom. A tűzre lángfogó karikát teszek....
Elkészítési idő: