2 tojás
1,5 kiskanál só
3/4 liter víz
8 pohár liszt
A tojást és a sót összekeverjük, hozzáadjuk a vizet és kikeverjük. A liszt hozzáadásával csomómentesre dolgozzuk.
1. A burgonyát megtisztítjuk és megmossuk, majd bevagdossuk. 2. A fűszereket belekeverjük a vajba, és átkenjük vele a burgonyákat, majd beleforgatjuk a felszeletelt petrezselye...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át. Majd meghámozzuk és felszeleteljük. A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük. Az olívaolajat, a mustárt,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozom, kockázom, és sós vízben puhára főzöm. Leszűröm, össze töröm, kissé hagyom állni. Hozzákeverem a vajat, 2 tojássárgáját, ízesítem sóval, szerecsendióval. Lis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű