2/3 fej vöröshagyma
olaj
pirospaprika
bab
só
bors
piros arany
1 gerezd fokhagyma
víz
A vöröshagymát apró kockára vágjuk egy lábosba. Olajat öntünk bele. Lángra tesszük, megpirítjuk, Levesszük a tűzről, pirospaprikát keverünk hozzá. Újra a tűzre rakva hozzáadjuk a babot. Kicsit kevergetjük. Annyi vizet öntünk rá, hogy majdnem ellepje. Só, bors megy rá és 3 kis pötty piros arany. Megkeverjük, fedőt teszünk rá. A fokhagymát kis kockákra szelve hozzáadjuk, fedőt levesszük kb 20 perc főzés után. 10 perc múlva kész.
A káposztát lereszeljük,sóval megszórjuk,összeforgassuk hagyjuk állni 1/2-1 órát. Ha letelt az idő alaposan kinyomkodjuk,a levét,hozzáreszeljük a fokhagymát,kömény,bors,tojás és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát felvágjuk, kevés kókuszzsíron megpároljuk. Rádobjuk a többi zöldséget, az kisebb darabokra vágott aszalt paradicsomot, kis vizet öntünk a wokba, majd lefedjük. A zöldsége...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszekeverjük a hozzávalókat jó alaposan. Olajat hevítünk. Két tenyerünk közt golyókat formálunk a masszából, majd elhengereljük kissé, krokett formájúra. Kb. 16 db lesz ekkora a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű