Családireceptkönyv.hu

Héjában főtt burgonya uborkasalátával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 közepes méretű burgonya
csipetnyi kömény
1 kicsi kígyóuborka
2 gerezd fokhagyma
1 kis doboz élőflórás, zsírszegény, natúr joghurt

Elkészítés:


A burgonyát tedd fel köményes vízben főni. Az uborkát szeleteld fel hámozás után. A joghurtot keverd össze az apróra vágott fokhagymával, (esetleg tárkonnyal) majd add az uborkához.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Sült paradicsomszósz
Sült paradicsomszósz

A paradicsomokat megmossuk, félbevágjuk, és egy olajozott tepsibe tesszük. a megpucolt fokhagyma gerezdeket, és a négybe vágott vöröshagymát közé rakjuk, sózzuk borsozzuk és egy ev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Gombapöri
Gombapöri

Hagymát, paprikát apróra vágjuk, üvegesre dinszteljük kevés olajban. Lehúzzuk a tűzről, rátesszük a pirospaprikát. Rádobjuk a felszeletelt gombát, lehámozott, felkockázott paradi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cukkini fasírt
Cukkini fasírt

A cukkinit a nagyobb lyukú reszelőn reszeld le, sózd meg, majd hagyd állni pár percig, amíg levet ereszd. Nyomkodd ki, gyurmázd össze a liszttel, szódabikarbónával, zsemlemorzsával...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Spenótos tészta
Spenótos tészta

Egy lábasba öntsünk kb. 0,5 dl vizet, tegyük bele a fagyasztott parajpürét, majd fedjük le. Közepes lángon főzzük addig, amíg teljesen fel nem olvad, majd adjuk hozzá a leveskocká...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk