3 közepes méretű burgonya
csipetnyi kömény
1 kicsi kígyóuborka
2 gerezd fokhagyma
1 kis doboz élőflórás, zsírszegény, natúr joghurt
A burgonyát tedd fel köményes vízben főni. Az uborkát szeleteld fel hámozás után. A joghurtot keverd össze az apróra vágott fokhagymával, (esetleg tárkonnyal) majd add az uborkához.
A friss fejes káposztát kb. 1 cm vastagra vágtam ( vajazott tepsibe raktam és a káposzta tetejére is vajdarabkákat tettem) Tettem rá a káposztára apróra vágott fokhagymát, sót, kö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBrokkolit puhára főzzük, majd ha kihűlt apróra vágjuk. Összekeverjük a többi hozzávalóval, tepsibe, zsír papírra kanalazzuk kis kupacokat, megformázzuk picit. 180 °C - on 35- 40 pe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felsorolt hozzávalókat összekeverem és egy kevés olajon (pl. lenmagolajon) kisütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg a tésztát enyhén sós vízben. A felforrósított olajon pirítsuk a hagymát kb. 2 percig. Adjuk hozzá a répát, a fokhagymát, a káposztát, a paprikát és a brokkolit, és köze...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű