22
22
http://mielefozoiskola.hu/cikk/715/a-kovasz
1. A tojásokat keményre főzzük. A húst a fokhagymával, vöröshagymával együtt ledaráljuk. Hozzáadjuk a beáztatott és jól kinyomkodott zsömléket, vagy kenyeret, a tojást, a sót, a bo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük a chia magot, a fehérjeport és a tejet, majd hűtőbe tesszük egy éjszakára. Fogyasztás előtt zabpehellyel megszórjuk.
Elkészítési idő: 1 éjszaka Nehézség: KönnyűElőször a pácolást írom le. Ezt a sült húst máshoz is lehet felhasználni, akár körettel. Egy tálban keverjük össze a pác hozzávalóit. Egy jól zárható dobozban öntsük a...
Elkészítési idő: 30 p. + (3,5 ó) Nehézség: KözepesA túrót és tojásokat és búzadarát és cukrot jól kikeverni és állni hagyni, 5- 10 percet, hogy a dara jól felszívja a tojások sárgáját. Addig meglehet csinálni a pirított zsemlem...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű