1kg liszt, 2 db tojas, 2 csomag szaritott eleszto, csipet so, 25 dk cukor es tej amennyit felvesz. A cukor szerintem sok es visszahuzza a tesztat en ezert kb. 6 dkg tettem. Duplajara kelesszuk, majd kinyujtjuk. 1 margarint vagy vajat 25dkg cukorral jol kikavarok es a kinyujtott tesztara kenem egyenletesen, majd feltekerem es kb 1,5-2cm vagom. A tepszin meg kelni hagyom, sutes kozben meg forro cukros es vaniliacukros tejjel kenegetem. A tolteleknek csak a kepzelet szab hatart. Jo etvagyat!
1kg liszt, 2 db tojas, 2 csomag szaritott eleszto, csipet so, 25 dk cukor es tej amennyit felvesz. A cukor szerintem sok es visszahuzza a tesztat en ezert kb. 6 dkg tettem. Duplajara kelesszuk, majd kinyujtjuk. 1 margarint vagy vajat 25dkg cukorral jol kikavarok es a kinyujtott tesztara kenem egyenletesen, majd feltekerem es kb 1,5-2cm vagom. A tepszin meg kelni hagyom, sutes kozben meg forro cukros es vaniliacukros tejjel kenegetem. A tolteleknek csak a kepzelet szab hatart. Jo etvagyat!
A habtejszínt verjük keményre a porcukorral. A barackot pucoljuk meg és nagyobb részét turmixoljuk össze és azt is keverjük a habhoz. A maradékot aprítsuk fel. A csokit felolvas...
Elkészítési idő: 30 percRendkívül egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A hozzávalókat pontosan kimérjük, majd néhány mozdulattal egy mély tálban elkeverjük. A kapott masszát zsiradékkal kikent vagy papírfo...
Elkészítési idő: 30 percA vajat langyosra olvasztjuk. A többi hozzávalót összekeverve palacsintatésztát készítünk, végül utolsóként hozzáadjuk a vajat is. A hagyományos palacsintához hasonlóan sütjük me...
Elkészítési idő: 1 óra